Free as a Bird -Double Easel Card

Afgelopen week de eerste Kaart&Koffie on-line gedaan in een facebook live. Daar had ik beloofd om de maten van de kaarten in een blogbericht te zetten met een link naar de FB-live….maar ik heb per ongeluk de het filmpje gewist….oeps! En als het dan niet gaat zoals het moet? Dan moet het maar zoals het gaat?.  Er komt nu van iedere kaart afzonderlijk een You Tube filmpje online en hier op mijn blog vindt je  de foto’s van de kaarten, de maten en een tabel met gebruikte materialen die je allemaal bij mij kunt bestellen. Je kunt bij mij al je Stampin’Up! bestellingen plaatsen. Bestellen kan via e-mail, via dit bestelformulier en ook direct in mijn Stampin’Up!®onlineshop

Bird Ballad Designpapier
Stampin’Up! Bird Ballad

We gaan zoetjesaan richting nieuwe jaarcatalogus en dat betekend dat we afscheid gaan nemen van bijna al het Designpapier dat in de huidige jaarcatalogus (2019-2020) staat. Je vindt het designpapier vanaf pagina 167 t/m 170.  Heb jij nog een favoriet en wil je die nog bestellen? Wacht daar niet te lang mee! Ik mag wel zeggen dat het Bird Ballad DSP een van mijn favorieten is vanaf het begin. Daarom was het ook super om deze weer eens uit de kast te halen en te verwerken in deze leuke Fun Fold!

Stampin’Up! Bird Ballad Door mijn “foutje” kon ik nog een keer aan de slag met dit mooie papier en dat was zeker geen straf!

Filmpje

Doordat we door onze “intelligente lockdown”  eigenlijk wel genoodzaakt zijn om via alle On-line kanalen contact te zoeken en te houden begin ik langzaam maar zeker over mijn film-angst heen te stappen. Ook van deze kaart heb ik een filmpje op YouTube staan! En natuurlijk zou ik het leuk vinden als je komt kijken. En nog leuker als  ook jij je abonneert op mijn kanaal!

Maten

Voor de basis van deze kaart heb je nodig:

 1. Whisper White cardstock           29.7 cm    x 10,5 cm (halve A4)
 2. Whisper White cardstock           14,85 cm x  10,5 cm
 3. Neutrals Cardstock                      14,35 cm  x 10 cm   ( twee maal)
 4. Gekleurd Cardstock                     13,5 cm  x 9 cm  (twee maal)
 5. Designpapier                                  13 cm  x 8,5 cm ( twee maal)
 6. Whisper White Cardstock            14,85 cm x 5,25 cm  ( de helft van de helft….)
 7. Whisper White Cardstock              7,5 cm x 5 cm
 8. Neutrals Cardstock                          7,25cm x 4,75 cm  ( twee maal)
 9. Gekleurd Cardstock                         7 cm x 4,5 cm ( twee maal)
 10. Designpapier                                     6,5 cm x 4 cm  ( twee maal)
 11. Reststukjes van alle kleuren om te stempelen en te stansen.

Gebruikte materialen voor de kaart uit filmpje

In de producttabel hieronder staan de producten die ik heb gebruikt voor deze kaart. Wil je een van de producten bestellen die ik heb gebruikt voor de kaart of heb je nog iets op je verlanglijstje staan dat je nog wilt bestellen? Om via de webshop te bestellen: klik op een van de foto’s uit de producttabel dan wordt je direct doorgelinkt naar mijn Stampin’Up!webshop,  deze bestellingen kunnen alleen worden voldaan met een (prepaid) creditcard. Wil je liever geen creditcard gebruiken  stuur me dan gewoon een e-mail (ellyrijnvissu@gmail.com) of bestel  via dit formulier. Ik verzorg dan je bestelling en je krijgt van mij dan naar keuze een tikkie of een betaalverzoek.

groetjes, doe voorzichtig, blijf gezond en stuur af en toe een kaart naar iemand, ik weet zeker dat de ontvanger een blij momentje heeft!

Elly

Tijdens de Social Distance periode die we nu kennen i.v.m de Corona-crisis worden alle bestellingen direct bij jou thuis afgeleverd door UPS. De verzendkosten bij bestellingen vanaf € 50,00 neem ik voor mijn rekening.

 

1 gedachte over “Free as a Bird -Double Easel Card”

Reacties zijn gesloten.

Translate »