Forever Blossoms met een bloemetje meer

Vandaag heb ik deze kaart nog een keer mogen maken voor het You Tube Filmpje! En ook nu heb ik weer een van de Subtle kleuren gebruikt. Dit keer zijn het Parisian Blossoms in Soft Sea Foam geworden. En ik ben best tevreden over het eindresultaat. Ook van deze kaart heb ik drie verschillende versie’s gemaakt maar ik kon ze niet meer alle drie met elkaar op de foto zetten omdat de kaart die ik in de kleur Pool Party had gemaakt al weg is. Stampin'Up! Forever BlossomsIk verstuur tijdens deze crisisperiode iedere werkdag een aantal kaarten naar mensen die wel wat extra aandacht mogen hebben: #maakeenkaartverstuureenkaart. Deze kaart was als volgt opgebouwd: basiskaart , mat van designpapier, whisper white mat waarop een achtergrond is gemaakt en de afbeelding en tekst op zijn geplakt.

Kaarten in Petal Pink en Soft Sea Foam

Stampin'Up! Forever Blossoms

Voor de facebook-live had ik deze kaart in het Petal Pink gemaakt. Zelfde opbouw: basiskaart Petal Pink, Mat in Crumb Cake die ik heb gestempeld met de “Crackel Paint“achtergrondstempel met Crumb Cake inkt. En dan weer een mat in Whisper White waarbij met een sponge dauber  Petal Pink inkt een waas is gemaakt, met de Petal Pink write marker de spetters zijn gemaakt op de achtergrond en vervolgens ook hier de bloesemtak en tekst er opgeplakt.

Stampin'Up! Forever Blossoms

En dan nog de Soft Sea Foam kaart van het YouTube filmpje die je hieronder kan aanklikken. Ook hier is de opbouw weer hetzelfde maar deze keer heb ik de mat ook in SoftSea Foam gehouden en met dezelfde kleur gestempeld met de Handwritten achtergrondstempel. In de producttabel onderaan het bericht vindt je de producten die ik voor deze kaart heb gebruikt! En dit zijn de maten van de kaart:

  1. Basiskaart Softsea Foam cardstock:    14,85 cm x 21 cm, rillen en vouwen op 10,5 cm
  2. Mat van Soft Sea Foam cardstock:       14.35 cm x 10 cm
  3. Mat van Whisper White  cardstock:    13,35 cm x  9 cm
  4. reststukje Whisper White cardstock om te stempelen en te stansen
  5. reststukje Soft Suede Cardstock voor de takjes en stampers

 

Bestellen

In de producttabel hieronder staan de producten die ik heb gebruikt voor deze kaart. Wil je een van de producten bestellen die ik heb gebruikt voor de kaart of heb je nog iets op je verlanglijstje staan dat je nog wilt bestellen? Om via de webshop te bestellen: klik op een van de foto’s uit de producttabel dan wordt je direct doorgelinkt naar mijn Stampin’Up!webshop,  deze bestellingen kunnen alleen worden voldaan met een (prepaid) creditcard. Wil je liever geen creditcard gebruiken  stuur me dan gewoon een e-mail (ellyrijnvissu@gmail.com) of bestel  via dit formulier. Ik verzorg dan je bestelling en je krijgt van mij dan naar keuze een tikkie of een betaalverzoek.

Blijf Creatief, Blijf Gezond en tot de volgende keer! Groetjes Elly

Translate »