FlowerPower; bloghop Stempelschatten januari 2022

De eerste van dit jaar! Deze maandelijkse bloghop die Stempelschatten heet. Met deze hop willen wij jullie de verborgen/vergeten schatten uit de catalogi laten (her)ontdekken door ze weer even in het zonnetje zetten! Er zijn namelijk af en toe sets die je (nog) maar heel weinig voorbij ziet komen terwijl het toch echte pareltjes zijn!

FlowerPower

Stampin'Up! In Blooms

Het thema van de maand is Flower Power. En het eerste wat ik dan denk is; veel kleur en veel bloemen. Het eerste kaartje dat ik maakte had inderdaad veel kleur; maar ik vond het toch wat weinig bloemen. Overigens vind ik dit designpapier echt helemaal in de FlowerPower thema passen.

Stampin'Up! In Bloom

Voor de bloemen heb de stansenset “Pierced Blooms” gebruikt. De tekst aan de binnenkant van de kaart komt uit de stempelset die coördinerende stempelset “In Blooms”. een mooie combinati. Maar naar mijn idee toch nog net te braaf om FlowerPower te zijn .

Veel meer Flower en Power

Ik wilde vooral veel kleur en veel bloemen en ik denk dat het met dit kaartje goed is gelukt. Ik heb voor de bovenkant een lekker kleurrijk stuk desingpapier gebruikt en als contrast is de onderkant in Basic White gehouden.

Stampin'Up! In Blooms

Op de overgangslijn tussen de twee stukken heb ik veel kleinere bloemen in verschillende kleuren geplakt. De kleurkeuze heb ik laten bepalen door het desingpapier aan de bovenkant van de kaart. Tussen de bloemetjes zijn wat verschillende blaadjes gestoken in het lekker felle Granny Apple Green. Tot slot is er op ieder bloemetje nog een pareltje in de kleur van de bloem geplakt. De pareltjes zijn gekleurd met de Stampin’Blends.

Stampin'Up! In Blooms

En Hoppen jullie nog even mee?

Ik vind het heel leuk dat je even de tijd hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn blog! Hop je ook nog even door naar de andere deelnemers? Je zal er bekende en onbekende stempelsets tegen gaan komen maar stuk voor stuk “stempelschatten” uit de lopende catalogi. Ben benieuwd wat zij gemaakt hebben !

heb je nog vragen naar aanleiding van dit blogbericht of wil je iets weten over de gebruikte Stampin’Up! Materialen. Neem dan gerust contact op met mijn via email of bel me even!

Fijne Avond nog en tot vrijdag dan staat er weer een bloghop op het programma! Groetjes Elly

7 gedachten over “FlowerPower; bloghop Stempelschatten januari 2022”

  1. Wat een heerlijk vrolijke kaarten met de bontgekleurde bloemen. Ik hou ervn. Superleuk! Creatieve groet, Yvonne

Reacties zijn gesloten.

Translate »