Feestelijke Week

Feestelijke Week

Deze week valt er heel wat te vieren hier in onze omgeving. Allereerst onze trouwdag vandaag, we hebben twee jarigen en vrijdag als spetterend uiteinde een trouwerij! Mooie week voor een feestelijke bundel, te weten de Cake Soirèe bundel.  En zeg nu zelf op deze deze foto is er toch een feestje van gemaakt!

Naast al het moois wat je in de voorjaarcatalogus vindt van deze bundel is er ook in de Sale-a-Bration folder nog een leuke aanvulling op deze set met de sweet soirèe memories&more cardpack. En dat heb ik voor dit kaartje gebruikt .

Stampin'Up, Cake SoireeDit is het kaartje wat ik voor vandaag heb gemaakt. De kaartbasis is van Old Olive Cardstock. Er bovenop twee kleine layers, 1 kaartje uit het sweet soiree memorie&more card pack en een stukje Powder Pink Cardstock met een mooi embossingpatroon.  Verder nog een leuk gestempeld en gestansd cadeautje een mooi tag en voila! Weer een leuke feestelijke verjaardagskaart met deze veelzijdig bundel.

Al deze produkten zijn via mij te bestellen. Wil je een bestelling plaatsen dan verzorg ik deze graag! Vul dan dit formulier  in, vergeet niet om artikelnummer en artikelnaam erbij te vermelden. Bij een bestelling boven de € 60,– reken ik geen verzendkosten!

Tot en met 31 maart a.s. mag je bij een bestelling van €60 een gratis Stampin’ Up! product uitzoeken uit de speciale Sale A Bration folder! Deze vindt je in de kolom naast dit blog.

Translate »