Favoriete Sketch-Bloghop Creatieve Harten Augustus

Welkom op mijn blog! Dit is de eerste keer dat ik meedoe aan een bloghop met de Creatieve Harten. En gelijk met een thema waar ik eerlijk gezegd niet zo heel veel mee heb. Ik heb dus ook geen Favoriete Sketch. Wat doe je dan? Dan ga je op Pinterest op zoek naar een Sketch om me op uit te leven. Hieronder de Sketch die ik gebruikt heb. Aan jullie om te bepalen of het me gelukt is?!

Bloom& Grow

Dan heb je de sketch maar moet er ook nog een mooie stempelset bij. Bij voorkeur een waar een stansenset bij hoort want aan knippen had ik met de hitte van de afgelopen week echt geen zin. Mijn keuze is gevallen op de Bloom& Grow met de bijpassende stansenset Budding Blooms en ik ben los gegaan met lekkere felle kleuren uit de Brights serie. De basiskaart heb ik eenvoudig gehouden in het wit. En dit is mijn uitwerking geworden.

Alles is ingekleurd met de Stampin’Blends. Wat ben ik daar blij mee. Heerlijk om mee te kleuren en resultaat is bijna altijd zo dat ik er teveden mee ben. Goed te gebruiken ook als je niet heel veel kleurervaring hebt. Naast de Bloom&Grow heb ik ook het kleine bloemetje uit Forever Blossoms gebruikt en natuurlijk een stempel aan de binnenkant van de kaart. En als deze later op de post gaat komt ook op de enveloppe een bijpassende stempel. Leuk om te doen en leuk voor de postbode, heeft hij of zij ook iets gezelligs om tegenaan te kijken.

Nog meer inspiratie…..

Ben jij benieuwd wat mijn mededeelnemers aan deze bloghop ervan gemaakt hebben? Ik wel en ga zeker even een rondje doen! Hop gezellig even mee.

Gebruikte Materialen en Bestellen

Leuk dat je een bezoekje aan mijn Blog bracht! Laat gerust een reactie achter! Fijn Weekend en tot een volgende keer, Elly

4 gedachten over “Favoriete Sketch-Bloghop Creatieve Harten Augustus”

  1. Wat een mooie sketch en wat is je uitwerking gewéldig goed gelukt! Een prachtige kaart! Superleuk dat je ook hebt meegehopt Elly!

  2. Gezellig dat je mee hopt! Wat is de kleurencombinatie gaaf, zou ik zelf niet zo snel gecombineerd hebben.

Reacties zijn gesloten.

Translate »