Facebookhop September

Facebookhop September

En dan is de zomer toch echt voorbij! Vandaag is na de zomerstop dan ook weer de maandelijkse Facebookhop van ons team”Lovely Stampers”! Het  thema van de Facebookhop September is de nieuwe Herfst/Winter Catalogus. Natuurlijk zou ik bijna zeggen, deze is afgelopen week ingegaan en is geldig tot 2 januari 2019! Heb jij nog geen catalogus en nog geen demo? Doe me dan een berichtje en ik help je graag verder!

Takeout Treats

Ik heb er dit keer wel even over gedaan voordat ik wist wat ik wilde gaan maken voor deze hop. Het was nog zo volop zomer! En dan is het toch lastig om al in “winterse sferen” te duiken. Tot ik dit boxje tegen kwam! Het is een mini-china boxje die op zoveel verschillende manieren gebruikt kan worden! Ik heb het dan ook gecombineerd met verschillende stempesets en bundels!

Stampin'Up! Takeout Treats

Sint Maarten-Halloween box

Als eerste hier het boxje wat ik gemaakt heb met 11 november- sint Maarten,in mijn achterhoofd. Bij ons in het dorp komen de kinderen dan langs de deur met een lampion, zingen een Sinte Maarten liedje en krijgen dan een kleine traktatie. En ik vind dan altijd weer leuk om daar een klein feestje van te maken met een mooie versiering bij de deur en een leuk doosje om de traktatie heen. En het wordt zeker gewaardeerd door de kindjes die hier aan de bel trekken!

Sinterklaas box

Ook als schoencadeautje is dit boxje leuk te gebruiken. Ik heb het papier en de tekst gestempelt met stempels uit de nederlandse stempelset Binnen is het Warm.  Zo heb je een leuk doosje voor in de schoen waar een kleinigheidje of wat snoep in kan! 

Kerst boxStampin'Up! Takeout Treats

En dan als laatste het boxje dat ik gemaakt heb met de Christmas Traditions Punch box.  Dit is dan weer leuk te gebruiken als weggevertje aan collega’s, een schooljuf of je gebruikt het als tafelcadeautje bij de koffie na het kerstdiner! Voor de sneeuwvlokken heb ik de stans van de Beautiful Blizzard bundel gebruikt. Dit zijn allemaal verschillende sneeuwvlokjes en hiervoor heb ik een stukje whisper white cardstock ter grootte van de stans op het  Mulitpurpose Ahesive sheet geplakt en toen uitgestanst. Zo krijg je kleine stickertjes die je makkelijke kunt verwerken. Je ziet hieronder de achter en zijkanten van het boxje.

Bestellen

Wil je een van bovenstaande producten bestellen of wil je andere Stampin’Up! producten (mee) bestellen? Ik verzorg graag je bestelling. Je vind alle informatie en een bestelformulier hier ! Bij een bestelling boven de € 50,00 betaal je geen verzendkosten! Na plaatsing van je bestelling krijg je van mij een berichtje hoe je kunt betalen. Zodra je betaling binnen is plaats ik je bestelling en wordt deze binnen 3 werkdagen bij jou thuis bezorgd.

Als je op een van de foto’s in bovenstaande productlijst klikt kom je rechtstreeks op mijn online Stampin’Up bestelsite. Daar kun je een account aanmaken en direct bij mij bestellen als je dat wilt. Je hebt hier wel een creditcard voor nodig. Heb je geen creditcard? Tegenwoordig is het mogelijk om een prepaid creditcard aan te schaffen waar je zelf een bedrag op zet!

Kaartenbuffet

Donderdagmiddag 27 september tussen 13.30 – 16.00 uur heb ik weer een inloopmiddag; Het Kaartenbuffet! Hieronder vindt je de stempelsets die ik ga gebruiken voor het kaartenbuffet, wat het gaat worden blijft nog even een verrassing! Tijdens het kaartenbuffet kun je gezellig aanschuiven om een kaartje te maken, de catalogus te bekijken, kopje thee/koffie te drinken. Je leest er hier meer over! Natuurlijk mag je contact opnemen als je vragen hebt! Hieronder zie je de stempels die ik ga gebruiken; de kaartjes krijg je de komende weken kleine stukjes van te zien. Kom gezellig aan op 27 september om een mooie kaart te stempelen!

Translate »