Facebookhop Lovely Stampers team juni

Vandaag wordt er weer gehopt, deze keer op facebook met het Lovely Stampers team. Als je daar vandaan komt heb je de kaartjes die hierboven staan al gezien. Het was deze keer heel moeilijk om een keuze te maken uit alles wat we “mochten”gebruiken. Thema is de nieuwe jaarcatalogus. En we hadden al veel moois wat mee doorging naar deze catalogus maar….er is echt zoveel moois bijgekomen dat de keuze echt moeilijk was deze keer want het liefst wil je dan alles tegelijk laten zien! De keuze is uiteindelijk gevallen op de Peony Garden Suite

Nu was ik na deze kaart natuurlijk nog niet uitgespeeld met de prachtig Peony Garden Suite. Nadat ik de eerste kaart in de nieuwe in colors had gemaakt vond ik het wel leuk om met de in colors 19-21 ook een kaartje te maken. Nu hebben we ook nieuwe aqua painters in het assortiment en deze wilde ik ook wel even uitproberen. Ik heb de bloemen met versamark op shimmery white papier gestempeld, daarna de witte embossingpoeder erover en dan laten smelten met de heattool. Vervolgens heb ik de bloemen voorzichtig ingekleurd met behulp van inkt en aquapainters. Een totaal aander kaartje met dezelfde stempels!

Voor deze kaarten heb ik heel weinig gestempeld maar ze zijn wel superleuk om te maken! Ik heb hiervoor bijna alles uit de Peony Garden suite gebruikt en ook het kleurenschema van het Peony Gardendesignpapier aangehouden. De basiskaart is Basic Grey, daarop een mat van Peony Garden designpapier. Dan een soort van tag van Gray Granite die is ge-embossed met de embossingfolder uit deze suite. Ja en dan die leuke 3-d bloemen. Ik laat aankomende maandag in een filmpje op mijn youtube-kanaal zien hoe je de bloemen maakt. Ik heb de randen aangezet met twee verschillende kleuren inkt , petal pink en gray granite. Tot slot nog een tekst uit de stempelset en aan de binnenkant een mat waarop natuurlijk wel een paar stempels moesten….want wat zijn ze ook weer mooi; deze stempels van de pioenroos, er zitten zoveel details in. Geweldig! Oh en voor de cirkel heb ik een zijstapje gemaakt naar een van de andere nieuwe bundels; de Tasteful Touches.

Dit was het voor deze keer! Ik denk dat er veel te zien is geweest in deze hop. Een heel fijn weekend en tot volgende week! Groetjes Elly

Translate »