Even bijpraten! Stampin’Up! Acties en leuke teamactiviteiten.

Ik wil eerste even laten zien dat ik ook nog wel eens gewoon lekker voor mezelf bezig ga. Afgelopen vrijdag heb ik een teammeeting gehad via Zoom (online dus) met het Lovely Stampers team en daarbij zijn we ook heerlijk aan de slag geweest met de Whale Done bundel en hebben we een dioramakaart gemaak Dit is die van mijn uitwerking.

Verder hadden we via de Facebookgroep van de Lovely Stampers nog een kleurenchallenge staan voor deze maand met deze vier kleuren

En daar heb ik deze kaart van gemaakt

Elly’Stempelteam

Ook ben ik aan de slag gegaan met het kaartenpakketje dat ik iedere maand naar mijn teamleden stuur en waarop iedereen zijn eigen fantasie mag loslaten. Vanaf deze ga ik zelf ook aan de slag met het kaartenpakketje. In het pakketje zat een stuk Ponsettia Place DSP, een basiskaart van Very Vanilla kaartkarton, Een stukje Real Red Kaartkarton, een stukje Soft Suede kaartkarton en een stukje Real Red Sheer lint. Je mag daar uiteraard ook zelf nog iets aan toevoegen en ik heb er een kaart en twee totaal verschillende tags van gemaakt (die je later ook weer op een kaart zou kunnen plakken?!

Lid worden van mijn ‘Stempelteam?

Dat kan altijd. Je kunt altijd instappen als Stampin’Up!demonstrator en als je voor mij kiest als teamleider dan wordt je automatisch lid van mijn team. Dan krijg ook jij zo’n leuk kaartenpakketje thuis, wordt uitgenodigd om lid te worden van de besloten facebook groep en een keer in de drie maanden voor een teamdag. En in deze septembermaand is het extra aantrekkelijk om in te stappen als demonstrator want naast het starterpakket dat je helemaal zelf mag samen stellen en waarbij je voor € 175,00 aan producten mag bestellen en daarvoor dan € 129,00 betaald krijg je twee stempelsets gratis daarbij! En dat is nog niet alles er zitten in het pakket ook nog 8 kant en klare kaartpakketjes waar je gelijk mee aan de slag kunt door deze bijvoorbeeld te gebruiken voor een workshop! Of om online te laten zien wat je kunt maken met deze kaarten. Meer informatie? Neem een kijkje op deze pagina of neem contact op met mij! Of als je al zeker weet dat je ervoor wilt gaan: Kies je Startpakket uit en vul het aanmeldformulier in. Dan ben je een Stampin’Up! Demonstrator en wordt je ook lid van mijn team.

[button url=”https://ida.stampinup.com/nl/agreement?dbwsdemoid=5029924″ target=”blank” style=”soft” background=”#00AB9E” color=”#6A7277″ size=”8″ wide=”no” center=”yes” radius=”auto” icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]AANMELDEN en STARTERPAKKET BESTELLEN[/button]

Nieuwe Stans en Embossingmachine

De grote stans- en embossing is nu voor iedereen te bestellen. Ook de extra platen zijn gelijk mee te bestellen en ik kan vertellen; ik vind hem geweldig. Zeker in combinatie met de nieuwe magneetplaat! En besluit je om in te stappen? Dan zou je hem in je starterpakket kunnen kiezen!

[button url=”https://www.stampinup.nl/products/stampin-cut-emboss-machine?hostcode=HNEK3XAU” target=”blank” style=”soft” background=”#00AB9E” color=”#6A7277″ size=”8″ wide=”no” center=”yes” radius=”auto” icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Shop Hier de Stans en Emboss machine[/button]

Workshops Najaar 2020

Tot slot nog even de workshopagenda voor de aankomende maanden. Voor alle workshop is aanmelden nu al mogelijk. Door alle maatregelen rondom het coronavirus is het aantal plaatsen beperkt! Lees alles op je gemak even door en neem voor info gerust contact op met mij,.

Blijf bezig, Blijf Creatief en tot de volgende keer! Groetjes Elly

Translate »