Een Steuntje in de Rug: Bloghop Stempelschatten januari 2021

En ook op deze laatste woensdag van januari doe ik weer mee met een hop van “Stempelschatten”. Deze bloghop heeft als opzet dat we stempels en bundels gebruiken die een beetje vergeten dreigen te raken. Want wat hebben we toch nog veel moois in de kast staan waar alweer een tijdje niets mee gedaan is! Deze maand is het thema van de Bloghop “Medeleven”.

Een mooi thema! Zeker in deze rare onzekere tijd! Er zijn zoveel mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken nu! En voor deze bloghop heb ik er drie uitgekozen.

Steuntje in Rug

Deze eerste eenvoudige kaart is voor een van mijn oudste zusje. Zij heeft de pech gehad om eind vorig jaar haar arm te breken. En het herstel gaat lastig en gepaard met veel pijn. Voor haar dit kaartje als steuntje in rug! Lieve Jannie ik hoop dat het een beetje helpt, al is het maar voor even.

Op beide Very Vanilla matten heb ik met de Blending Brushes een heel licht laagje Pretty Peackock aangebracht en verder is er alleen gestempeld met als klein extraatje de strass-steentjes

Beterschap

En deze “ietsje meer”kaart voor een collega Stampin’Up! demonstratrice die wel heel ongelukkig aan dit jaar is begonnen en daar voorlopig ook nog wel even zoet mee is. Zij verdiend zeker wel een extra steuntjes in de rug en voor haar heb ik deze kaart gemaakt.

Op deze kaart wat meer lagen. Ik heb voor de matten gebruik gemaakt van de Rectangle Stitched stansen. De vogeltjes zijn met Stazzon gestempeld op watercolorpapier en met inkt en de aquapainter ingekleurd. Datzelfde heb ik met de takjes en bloemen gedaan. Maar deze zijn nog uitgeknipt en daarna opgeplakt. Natuurlijk is aan de binnenkant van de kaart gedacht en ook op de enveloppe is een stempel terug te vinden.

Doosje vol Steuntjes in Rug

En tot slot dit doosje. Gemaakt voor een vriendin van mij. Voor haar zal januari voor altijd een lastige maand blijven helaas. Dit doosje met chocolaatjes is voor, een klein gebaar als steuntje in de rug. Soms is het al genoeg om even langs te gaan en alleen maar te luisteren. Een beetje extra aandacht; gewoon omdat het soms even nodig is!

Het doosje heb ik gerold met de SpongeBob Brayers in Pretty Peacock en daarna gestempeld in dezelfde kleur. Op het deksel een paar lagen met kaartkarton gemaakt en daarbovenop de bloem weer terug laten komen, deze keer uitgestanst. Nog een tekst erbij en zo heb je een mooi cadeautje die je kunt aanpassen aan de gelegenheid waarvoor je het geeft.

Stempelschatten

Voor de kaarten en het cadeaudoosje heb ik de stempelset “Free as a Bird”en “Forever Blossems”. Beide stempelsets zijn te vinden in jaarcatalogus. Frees as a Bird vindt je op blz.85 en de Forever Blossoms vindt je op blz.68. Overigens is deze laatste stempelset ook verkrijgbaar met Nederlandstalige teksten! Twee stempelsets die eigenlijk al weer te lang op de plank stonden en daarom vandaag weer even wat extra aandacht hebben gekregen.

Een hop doe je nooit alleen

Hop even door naar een van mijn collega-demonstratrice die meedoen aan deze bloghop, je zal er bekende en onbekende stempelsets tegen gaan komen maar stuk voor stuk “stempelschatten” uit de lopende catalogi.

Dank je wel dat je langskwam op mijn blog! Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat onder dit bericht. Veel plezier nog met hoppen en een fijne avond! Groetjes Elly

10 gedachten over “Een Steuntje in de Rug: Bloghop Stempelschatten januari 2021”

  1. Wat een leuke projecten Elly, de vogeltjes blijven heel erg leuk ! De bloesems set die blijft bij om wat voor reden dan ook steevast op de plank staan, moet deze toch echt eens meer gaan gebruiken want hij is ook heel erg mooi.

    • Dank je wel Kristien! Dat vindt ik dan ook gelijk het leuke van deze hop! Je pakt weer eens stempels die er je al een hele poos niet in je handen hebt gehad. En voor mensen die niet echt bekend zijn met Stampin’Up! zijn dit weer nieuwe sets.

  2. Prachtige kaarten zeg, en die collega demo, die ik denk ik wel ken, gaat dit vast een hele mooie kaart vinden! Mooie kaarten, mooie set! Ook het doosje is top!

  3. wat een lief en leuk idee vooral in deze klote tijd, ieder een fijn herstel, of wat dan ook gewenst. liefs van mij (petra)

Reacties zijn gesloten.

Translate »