Druk Weekje: veel gedaan en veel gemaakt!

De de eerste werkweek na onze heerlijke vakantie in eigen land is omgevlogen. Veel gedaan, zowel voor als achter de schermen. Ik heb aan het begin van de week laten zien wat je zoal kunt doen met de Soft Pastels. In de verkorte en bewerkte versie van de fb live’s die hieronder is geplaats kun je de techniekjes zien die ik gebruikt heb.

Dit zijn de kaarten die ik heb gemaakt van de versamark techniek:

En dit is het kaartje geworden met de dubbele stempel techniek

Lekker Creatief aan de slag!

Ja en dan heb ik natuurlijk de nodige lijnen uit gezet voor de komende maanden. Eindelijk kunnen en mogen we weer met wat grotere groepjes gaan werken! Dus er zijn verschillende nieuwe workshops op de agenda gezet:

Het verschil in de thuispakketten en de productpakketten is deze: voor het thuispakket kun je kiezen uit drie opties: alleen het workshoppakket – het workshoppakket met stempelset – en het workshoppakket met bundel. De productpakketten Workshop@Home bestaan uit een bundel ( deze keer is dat een stempelset met pons) en een workshoppakket.

Workshops

De eerste workshops zijn eind september en dat wordt een kaartenbuffet.

Workshopdata:

  • dinsdag 28 september: 14.00 – 16.00 uur
  • woensdag 29 september: 9.30 – 11.30 uur
  • donderdag 30 september: 19.30 – 21.30 uur
  • zaterdag 2 oktober: 10.00 – 12.00 uur
  • zaterdag 2 oktober: 14.00 – 10.00 uur

Lekker een hele dag voor jezelf! Gezelligheid en Creatief! Te leuk om niet te doen. Aanmelden kan tot 15 oktober; klik op de knop om naar het aanmeld formulier te gaan:

Thuispakketten SEPTEMBER/OKTOBER

Naast deze workshop blijven de thuispakketten; die gaan echt niet meer weg!

Drie pakketten deze maand! Voor ieder wat wils; herfst – halloween en kerst! De keuze is aan jou. Alle pakket uiteraard inclusief werkbeschrijving en De pakketten zijn te bestellen t/m 30 september . Zodra de pakketten verstuurd zijn ontvang je per e-mail de werkbeschrijving van de kaarten en een link naar de YouTube video die alleen beschikbaar is voor de bestellers van deze pakketten.En Let Op! bestel je Stampin’Up! producten mee mag je bij een bestelling vanaf € 60,00 een gratis Sale a Bration item uit de folder kiezen

Productpakketten

Om direct aan de slag te gaan met deze nieuwe producten ontvang je een leuk workshop-pakket met daarin een papierpakket, lint, embellishments, enveloppen en een aantal labels/tags . Daarnaast ontvang je via e-mail een bundel met werkbeschrijvingen en de linken van de YouTube video waarin ik laat zien hoe ik de projectjes heb gemaakt

Zo dat was het dan voor deze week! Heel veel om te lezen en te bekijken. Wil je nog iets weten? via e-mail ben ik altijd te bereiken en je mag me van maandag t/m vrijdag bellen tussen 10.00 – 16.00 uur ben ik meestal wel te bereiken.

Ik wens jullie een heel fijn en zonnig weekend! Groetjes Elly.

Translate »