Delicate Dahlias;Hoppen met Lovely Stampers en meer

Vakantie voorbij en uitgerust en vol ideeën weer aan de slag. Om te beginnen met de Facebookhop van het Lovely Stampers team. September is er weer! Dus weer back to the basics. Maandelijks hoppen met de Lovely Stamper en Maandelijks een You Tube Hop met de Lovely Stampers.

Voor deze hop heb ik gekozen voor de Delicata Dahlia’s uit de Sale a Bration folder. Prachtige stempelset en daarbij is de Dahlia voor mij de bloem die de beginnende herfst aankondigd. En die zie je aankomen in de natuur als je goed kijkt. Dat is wat wij de afgelopen weken met zomerse temperaturen ook hebben gedaan; als je in de natuur om je heen kijkt zie je de herfst aankomen!

Delicate Dahlia’s

De kaart bestaat uit een basiskaart ( Mango Melody) en twee Basic White Matten. Naast de Delicate Dahlias heb ik de stempelset gebruikt voor de tekst die is uitgestanst met de rechte stans uit de daaronder zie je nog een stukje ……lint uit piepen. Voor het stempelen van de bloemen heb ik eens een keer een ander techniekje gebruikt die ik maandag laat zien in een fb – live in mijn Facebookgroep Plezier met Stempels, Inkt en Papier; ’s middags om 15.00 uur.

De binnenkant van de kaart is gewoon gestempeld met de two-step stempel uit de stempelset…ook dat zal ik maandag nog even laten zien

Workshop

De hop is leuk om mee te beginnen maar dit is ook heel leuk om aan te werken. Misschien hebben jullie hem al voorbij zien komen en is het weer een beetje in de vergeethoek geraakt? Samen met mijn teamgenoot Miranda organiseer ik op 6 november een dagworkshop. Deze dag wordt ingevuld met twee creatieve projecten; er zullen inspiratietafels zijn van verschillende bundels uit de minicatalogus; bij aanvang van de workshopdag ontvang je een lootje waarmee je kans maakt op een aantal leuke ( Stampin Up!) prijzen en prijsjes. Natuurlijk is ook de lunch inbegrepen! En we zitten op een hele mooie locatie in Zeewolde zodat als je dat wilt je na de lunch nog even de benen kunt strekken!

Wat mag je verwachten? Een goed gevuld workshoppakket, de hele dag koffie/thee/ frisdrank en versnaperingen, een lunch, inspiratietafels, een hele dag gevuld met creativiteit en gezelligheid!

Workhoppakket

  • half pak Whimsy & Wonder DesignerSeriesPaper
  • half pak Peaceful Place DesignerSeriesPaper
  • Alle bijpassende kleuren kaartkarton
  • Basic White Kaartkarton
  • Thick Basic White Kaartkarton
  • Embellishment en Lint
  • alles wat er verder nog nodig is voor de te maken projecten

Alles Inclusief kost de workshopdag € 55,00

Locatie: Bosruiterweg 25/huis 8; Zeewolde ( ruim voldoende parkeergelegenheid op het park)

Aanmelden kan tot en met 15 oktober via dit formulier:

Vergeet deze leuk workshops@home niet!

Je hebt nog 5 dagen om deze te bestellen daarna sluit de aanmelding voor dit zeer voordelige abonnementpakket!

Translate »