Curvy Christmas Celebrations met de Curvy Christmas van Stampin’Up!

Met deze mooie Stampin’Up! stempelset en de stansen uit het Quite Curvy Productpakket heb ik verschillende kaarten gemaakt. Al het materiaal voor deze kaarten met de werkbeschrijving vindt je in het  Thuispakket Kerstkaarten&Koffie; CurvyChristmas. En natuurlijk kunnen ze gemaakt worden tijdens de Kerstkaart&Koffie workhops die ook de komende weken nog bij mij aan het Duifkruid gehouden worden.

Thinking of you at Christmas

Een mooie tekst, een mooie sterrenstempel en mooi papier. Gewoon om iemand even te laten weten dat er ook aan hem of haar gedacht wordt deze kerst. Want een echte kaart, waar ook nog eens extra zorg en aandacht aan besteed is om te maken is toch zoveel leuker om op de mat krijgen? Hoe vaak ik niet hoor tijdens een van de workshops hier; deze maak ik voor…want dit past echt bij hem/haar! Dat is toch geweldig! De basis van dit kaartje is van Cherry Cobbler kaarton en voor het matten is natuurlijk het Classic Christmas Designpapier gebruikt met de bijpassende Curvy stansen en de Curvy Cristmas stempelset. Alle producten uit de projecten die je hier ziet zijn van het merk Stampin’Up!

Curvy Christmas Celebrations

Curvy Christmas Celebrations! Ik vind deze kaart echt iets feestelijks uitstralen! En vieren dat is toch iets wat we wel willen blijven doen toch? Wij wel, al zal deze kerst, net als het afgelopen jaar, heel anders dan anders worden zoals het er nu uitziet. En dat hoeft niet minder waardevol te zijn; misschien zorgt het wel voor nieuwe tradities. Wie zal het zeggen?

Zwierige Laagjes

Alle kleuren van het designpapier vindt je terug in deze kaart met de “Zwierige Laagjes”. Een leuk model kaart waar je ook goed de restjes van het designpapier kunt gebruiken want de laagjes kun je immers zo smal of breed maken als je zelf leuk en mooi vindt. En door de golven in het papier ziet het er gewoon feestelijk uit zo! De stempelset gebruik je om het geheel “af”te maken

Curvy Christmas met een Christmas Wreath

De laatste uit deze serie en de enige waar nog geen video van is opgenomen. Die komt eraan, komende week en dat in een heel andere kleurcombinatie dan deze en voorgaande kaarten. Gisterenavond tijdens de Kerstkaarten-Workshop heeft een van de gasten al een andere kleur en designpapier gebruikt voor dit model en dat is zo geweldig leuk geworden dat ik dit de komende week in de video ga gebruiken!

Hieronder een link naar mijn YouTube kanaal waar je alle filmpjes vindt die tot nu toe zijn gemaakt in de serie Thuispakketten Kerstkaarten en Koffie en deze cover is van het facebook-live van vanmorgen waar ik twee van de kaarten uit het het thuispakket Curvy Christmas maak.

Bestelling Plaatsen?

Heb jij nog producten nodig of wil je en van de producten bestellen die ik heb gebruikt? Dan help ik je graag! In het producttabel hieronder vindt bijna alles wat ik gebruikt heb voor de kaarten. De basisproducten vindt je in een link op de pagina “BESTELLEN” van deze website.

Product List
Translate »