Christmas in August; Yes it can! Bloghop Postive Inkers

*Dear international readers, please use the translate button on the left side on the bottom to translate this message to your preferred language*

De eerste van iedere maand is de dag dat ik meedoe aan de bloghop met de Positive Inkers. Dit is een groepje internationale demonstrators uit verschillende landen en wereld-delen die graag hun creataviteit met jullie delen! Deze keer zijn we door vakantie en andere tijdrovende oorzaken met een iets minder deelnemers maar dat gaat de pret niet drukken!

1 augustus en dan als Kerst? Christmas in August? Yes it can! Vanaf aanstaande dinsdag gaat de verkoop van start uit de tweede minicatalogus van dit jaar. Ook de tweede Sale a Bration periode van dit jaar gaat dan van start dus een beetje feest en alvast een beetje kerst! De keuze is vooral op de bundels met een kerst-winterthema gevallen in de voor-order periode deze keer en daar heb ik dan ook heerlijk mee gespeeld voor deze bloghop.

Zwart-Wit met een tikje grijs

Ik heb gekozen om aan de slag de gaan met de Peaceful Cabin bundel en het Peaceful Place Designers Serie Paper. Wat een prachtig papier is dat…..eigenlijk heeft het helemaal niet zoveel nodig! Die kaartjes komen in de komende maanden vast ook nog wel voorbij! Voor de hop van vandaag ben ik voor wat extra’s gegaan in Zwart – Wit met een tikje grijs gegaan. De kaartbasis van het kaartje hierboven is Smoky Slate, gemat met een van de mooie patronen uit designpapier. En daarna ben ik met de stansen en de stempels aan slag gegaan

Tintje Grijs met wit

Voor dezeSmoky Slate kaart heb ik uit Basic White kaartkarton met de Cabin stansen verschillende laagjes gestanst. Ik heb een laagje uitgestanst met de bergut als contour. En daarop een laagje dat is gemaakt met de gedetailleerde uitgestanste berghut. Als extra nog wat bomen uitgestans en deze tussen- en achter de twee laagjes geplaatst. De bovenstelaag is wat glimmend gemaakt met de Wink of Stella. Dat vond ik wel wat hebben. En wie goed oplet ziet ook nog een klein gestempeld vosje.

Natuurlijk is de binnenkant van de kaart ook gedaan. Een basic white mat die is gestempeld met de bomen en sneeuwvlokken uit de stempelset en ook de tekst komt uit deze stempelset. Alles is gestempeld met een tintje grijs; Smoky Slate

Zwart – Wit met een tintje grijs

De tweede kaart heeft een basis van basic black kaartkarton met ook hierop een mat van designpapier. Hierop staan bergen en bomen. Een geweldige achtergrond voor de berghut uit het de stempelset en die heb ik dan ook gebruikt. Gestempeld met dat tintje grijs ( smoky slate)

Prachtige gedetailleerde stempel waarbij ik nog een hekje gestempeld. Daarna heb en alles uitgestanst met de bijpassende stansen. En toen nog een klein tintje smoky slate over het geheel heen met de Blending Brushes .

Tot slot natuurlijk ook de binnenkant van de kaart nog een mat met een tekst en bomen. Deze heb ik dan weer wel zwart-wit gehouden. Hier heb ik gestempeld met memento

Hop nog even verder

Ik vind het erg leuk dat je een bezoekje bracht aan mijn blog. Ook de andere deelnemers aan de bloghop vinden het leuk als je even gaat kijken wat zij gemaakt hebben! Hieronder vind je lijst met deelnemers aan deze bloghop. Klik je op een van de namen om naar het volgende te gaan. Veel plezier en tot een volgende keer!

Sandy McCullough – Canada

Maheswari Rajaguru Australia

Elly Rijnvis – Nederland (hier ben je nu)

Kate Bold – UK

Karen Bird-Day – USA

Anne Marie Hile – USA

Jo Blackman – UK

Peaceful Place Suite

Deze Suite bestaat uit een Stempelset met bijpassende stansen, het mooie Peaceful Place 12″x 12″inch Designpapier, lint . sequins en een embossingfolder met een mooi houtmotief en ook nog het Snowe White Velvet papier.. Prachtig materiaal dat je vanaf aankomende dinsdag kunt bestellen bij jouw Stampin’Up Demonstrator. Heb je nog geen demonstrator, woon je in Europa en wil jij ( een deel) van deze suite bestellen? Heb je iets anders nodig uit de mooie Stampin’Up! Collectie. Dan kun je ook bij mij terecht! Ik help je graag!

Heel veel plezier met Hoppen! Tot later en nog een fijne dag vandaag! Groetjes Elly

4 gedachten over “Christmas in August; Yes it can! Bloghop Postive Inkers”

Reacties zijn gesloten.

Translate »