Allereerst natuurlijk de laatste facebook – live als afsluiting van de Sneak Peek weken: ik laat zien hoe je de Make@Home kunt maken. En info over hoe we gaan we deze FB-live gaan voortzetten. Minder vaak in ieder geval en ook weer in mijn Facebookgroep: Plezier met Stempels, Inkt&Papier. Nog geen lid van de groep? Kan altijd nog; gewoon aanmelden!

Collage met de Sneak Peek projectjes

actie 1: instappen in mijn team?

Instappen en allerlei mooie zelfgekozen producten uitkiezen….nu is het moment! Je mag voor maar liefst € 207,00 aan producten uitkiezen uit de lopende catalogi en je betaald hiervoor € 129,00 . Ik zou het wel weten ….! Wil jij meer informatie hierover? Neem dan contact op en ik vertel je er graag meer over. Op de pagina “kom in mijn team” lees je in het kort wat je mag verwachten. Wil je meer weten schroom dan niet om het mij te vragen!

Leuke Extra’s bestellen voor ……niets?

Actie nummer twee is de zogenaamde Gastvrouw – actie. Plaats jij een bestelling ( al dan niet samen met een aantal vriendinnen-collega’s buurvrouw ) van € 275,00 euro of meer dan krijg je naast de Stampin’Rewards nog een € 27,00 als extra te besteden bedrag…..bedenk eens hoeveel moois je daarmee kunt bestellen! Misschien wel die ene stempelset die je hebt laten liggen omdat het net boven je budget was…..

Workshops en Thuispakketten

En tot slot nog dit: Deze hele maand kun je kiezen uit vier mini-thuispakketten die tot aan het einde van deze maand bestelbaar blijven. De bijhorende werkbeschrijving krijg je direct na de verzending van je pakket per e-mail toegestuurd en vanaf volgende week laat ik wekenlijks in een fb-live zien wat je kunt maken met het materiaal uit de pakketjes. Iedere week een is er een ander pakket aan de beurt. Dus vier keer een FB-live in mijn groep ( Plezier met Stempels, Inkt&Papier). De vier pakketten zijn:

En volgende week start ik ook weer met kleine workshops bij mij thuis. Te beginnen met Kaart&Koffie op dinsdagmiddag 11 mei – dinsdagavond 18 mei en donderdag 20 mei zowel ’s middags als ’s avonds. De laatste week van mei staan er ook nog 4 workshops op het programma en dat worden stempelworkshops: we gaan achtergronden maken met stempels en inkt. Superleuk om te doen! Deze zijn op dinsdag 25 mei en donderdag 27 mei zowel ’s middags als ’s avonds. Ook hiervoor kun je inschrijven. Omdat ik deze workshop nieuw van opzet zijn en wil kijken hoe dit gaat lopen doe ik het deze keer ook voor dezelfde prijs als de Kaart&Koffie workshops.

Een heel blog vol met informatie en acties…de volgende wordt gewoon weer een creatie hoor?!

Fijne dag verder en tot de volgende blog! Groetjes Elly

Translate »