Case de Catalogus; bloghop Stempelschatten augustus

Hallo en welkom op mijn blog. We gaan langzaam aan naar het einde van augustus dus en dan mag er weer gehopt worden met Stempelschatten. Met deze hop willen wij jullie de verborgen/vergeten schatten uit de catalogi laten (her)ontdekken door ze weer even in het zonnetje zetten! Er zijn namelijk af en toe sets die je (nog) maar heel weinig voorbij ziet komen terwijl het toch echte pareltjes zijn! Deze maand het dan wel met het thema ” Case de Catalogus”

Case betekent in dit geval: maak een van de voorbeelden uit jaarcatalogus na en geef daar een eigen draai aan. Nu had ik dit vorig maand bij vergissing al gedaan…( zie dit blogbericht) Ik had een kaartje nagemaakt dat te zien is op pag. van de jaarcatalogus. En dat was het kaartje hierboven geworden. Nu heb ik die al verschillende keren laten zien zo hier en daar dus voor deze hop gewoon overnieuw begonnen.

Als je wilt weten hoe ik deze kaart gemaakt; dat zie je in deze video

Cheerful Basket!

Dit is een van de bundels uit de jaarcatalogus die ik nog bijna niet gezien is maar zo leuk! Ik heb er al eens samen met mijn kleinzoon mee aan het stempelen geweest maar daarna is deze ook bij mij in de kast beland helaas.

Voor deze hop heb ik twee kaarten bijna letterlijk nagemaakt; kijk maar eens blz. 35 van de jaarcatalogus. Het enige dat ik anders heb gedaan is andere kleuren gebruikt. Delen verhoogd met dimensionals opgeplakt en een extra stansenset gebruikt voor het labeltje op de kaart hieronder. Hoe anders ziet een kaart er dan alweer uit!

En Hoppen jullie nog even mee?

Ik vind het heel leuk dat je even de tijd hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn blog! Hop je ook nog even door naar de andere deelnemers? Je zal er bekende en onbekende stempelsets tegen gaan komen maar stuk voor stuk “stempelschatten” uit de lopende catalogi. Ben benieuwd welke stempelschat zij gebruikt hebben!

Wil je weten welke producten ik gebruikt heb om deze kaarten te maken? Doe me gerust even een berichtje voor meer informatie hierover!

Groetjes en tot ziens! Elly

Translate »