Campology; Zomerse Bloghop Stempelschatten

Het is al weer een poosje geleden! De vorige bloghop Stempelschatten! Mijn stempelschat deze zomermaand is Campology. Deze stempelset staat in de jaarcatalogus op blz. 53.

Bij een thema als zomer hoort voor mij ook kamperen! Ik hou er van. Weliswaar tegenwoordig met een caravan maar de tent en alles wat erbij hoort maakt het voor iedereen duidelijk dat dit over Campology gaat! Een hele leuke stempelset waarmee ik ook een fotoboekje aan het maken ben. Dat zien jullie misschien nog een andere keer.

Zomers Kampeerkaartje

Voor deze kaart heb ik een sketch uitgezocht. Als ik even niet weet hoe te beginnen pak ik er mijn pinbord met sketches bij. Daarmee kom ik altijd wel weer op een idee. En deze keer is het dit kaartje geworden

Leuk detail is dat ik dit keer ook gebruik heb gemaakt van designpapier: In Good Taste. Daarop heb ik een bomenrand gestempeld met Mossy Meadow. Het Mossy Meadow is ook de kleur van de basiskaart. Op de mat nog een tag van het designpapier met een wat donkere tint hout. Daar dwars op komt de volgende laag designpapier welke is uitgestanst met de gestikte rechthoek stansen. En dan komt de cirkel met de afbeelding.

De cirkel en onderliggende mat zijn uitgestanst met de Layering Cirkel stansen . Op de cirkel heb eerst gestempeld met de Birch achtergrondstempel in de kleur Crumb Cake. Daar zijn weer wat bomen overheen gestempeld. Het tentje is op een apart stukje basic white gestempeld en vervolgens gekleurd met de watercolor-pencils en blender pen. En daarna uitgeknipt. Voor zowel de tekst aan de buitenkant als die aan de binnenkant van het kaartje heb ik een labeltje gebruikt dat ik op voorraad heb liggen. Deze stans ik uit met een grote labelstans: Messages. Echt heel handig want zo heb je altijd een voorraadje liggen.

Ook de binnenkant….

Ja ook de binnenkant is gestempeld. Hiervoor heb ik een basic white mat gebruikt en ook daarop gestempeld met de Birch achtergrondstempel. Onder in de hoek heb ik nog twee kleine afbeelding uit de Campology stempelset gebruiken en daar is ook het tekstje waar ik het eerder over had bij geplakt.

En Hoppen jullie nog even mee?

Ik vind het heel leuk dat je even de tijd hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn blog! Hop je ook nog even door naar een van mijn collega-demonstratrices die meedoen aan deze bloghop, je zal er bekende en onbekende stempelsets tegen gaan komen maar stuk voor stuk “stempelschatten” uit de lopende catalogi.

Als je vragen hebt over de gebruikte Stampin’Up! producten mag je altijd contact met mij opnemen; ik help je graag verder!

Nog een hele fijne avond! Groetjes Elly

7 gedachten over “Campology; Zomerse Bloghop Stempelschatten”

  1. Super leuk om voor de zomer uitdaging deze stempelset te gebruiken. En je hebt er met behulp van een sketch, een super gave stoere kaart mee gemaakt. Ik herken het wel hoor… als ik een soort of vast zit, pak ik ook graag een sketch, en zelfs eventueel nog een bepaalde kleurencombi… dan komt het vanzelf goed. 🙂

  2. Mooie kaart, Elly. Lekker stoer en helemaal toepasselijk in deze vakantieperiode. Creatieve groet, Yvonne

  3. Kamperen in de zomer, heerlijk. Volgende week mag ik weer eventjes. En deze set ligt standaard in mijn campertje. Een topper. Super leuk en mooi zoals je hem verwerkt hebt.

  4. Hey wat tof Elly, dat wij de zelfde stempelset gebruikt hebben! Ook jij hebt er iets stoers van gemaakt. Dit papier had ik inderdaad ook al er bij bedacht. Topcombinatie zo samen!! En je idee om een schets als “zetje”te gebruiken is inderdaad heel doeltreffend! Leuk dat wij zo samen twee heel verschillende toepassingen van Campology hebben laten zien!

Reacties zijn gesloten.

Translate »