Cake Soiree

Help Mam!

Dat was donderavond de kreet van onze dochter. Een collega van haar ging het team verlaten en er was gevraag of iederen een leuke pagina wilde maken voor in een album. Tsja en wat doet deze mam dan? We gingen op zoek tussen de stempels en waren er al snel uit  dat het de Cake Soiree  moest worden! Leuke set waar we wel wat leuks van konden maken.

Veel roze, en glitter en lekker snoepen…..en o ja ze is ook nog een kanjer. Dat waren de aanwijzingen….

Stampin'Up, Cake SoireeAan de slag dan maar! Als eerste een goede roze (calypso coral) gezocht. Daar kwam het sweet soiree specialty designpapier bij, twee driehoeken van gesneden  en het zag er al weer wat “aangekleder”uit.Daarna ging het in een snel tempo. Uit wat restjes cardstock werden verschillende kleuren bloemen gestanst, de taartschalen komen ook uit reststukjes van andere projectjes. De taarten zijn gestempeld met versamark inkt en daarna met wit en zilver geembossed. beide taarten zijn ingekleurd met een aquapainter. Tenslotte uit de layering cirkels framelits nog twee rondjes gestanst  en daarop is gestempeld met de Amazing You stempels uit de Celebrationfolder , deze mag je GRATIS uitzoeken bij een bestelling van € 60,–! De amazing You in zilver uitgestanst komt ook uit de Celebrationfolder. Bij een besteding van € 120, — mag je deze Thinlits GRATIS uitzoeken .

Het is uiteindelijk een leuke pagina geworden voor de herinneringsmap die door de collaga’s werd gegeven!

Hieronder vindt je de Stampin’Up  producten die zijn gebruikt:

 

 

Al deze produkten zijn via mij te bestellen. Wil je een bestelling plaatsen dan verzorg ik deze graag! Vul dan dit formulier  in, vergeet niet om artikelnummer en artikelnaam erbij te vermelden. Bij een bestelling bevoen de € 60,– reken ik geen verzendkosten!

Tot en met 31 maart a.s. mag je bij een bestelling van €60 een gratis Stampin’ Up! product uitzoeken uit de speciale Sale A Bration folder! Deze vindt je in de kolom naast dit blog.

Translate »