Cadeautje.

Stampin'Up, Cake SoireeEr is er een jarig….

Morgen is mijn vriendin jarig en ze viert het niet. Toch wil ik het niet helemaal ongemerkt voorbij laten gaan en heb ik dit cadeautje voor haar gemaakt. Natuurlijk heb ik weer gebruik gemaakt van de cake soiree bundel daar komt de label met de bloemetjes en ook de tekts uit.  Het doosje is een Silver Mini Gable Box ook uit de voorjaarscatalogus van Stampin’Up. Voor de layers op het doosje heb gebruik gemaakt van het sweet soiree memories&more card pack. De kaartjes  heb ik op maat gemaakt en   ik ingekleurd met de Stampin’Blends.

Chocolade

Natuurlijk is er nog iets lekker in het doosje gedaan. Speciaal voor haar ben ik naar een speciaal chocoladewinkeltje in Kampen geweest om daar lekkere handgemaakte bonbons te halen . Toch nog een cadeautje voor haar!

 

Hieronder vindt je de Stampin’Up producten die ik gebruikt heb voor dit leuke doosje.

Al deze produkten zijn via mij te bestellen. Wil je een bestelling plaatsen dan verzorg ik deze graag! Vul dan dit formulier in, vergeet niet om artikelnummer en artikelnaam erbij te vermelden. Bij een bestelling boven de € 60,– reken ik geen verzendkosten!

Tot en met 31 maart a.s. mag je bij een bestelling van €60 een gratis Stampin’ Up! product uitzoeken uit de speciale Sale A Bration folder! Deze vindt je in de kolom naast dit blog.

Translate »