Bloghop Stempelschatten, Uitwerken Sketch met “vergeten”Stampin’Up! producten

De voorlaatste woensdag van de maand! Bloghop met Stempelschatten. Deze keer is het thema het uitwerken van een sketch. Naar eigen inzicht en natuurlijk met Stampin’Up! producten De skectch die we als voorbeeld kregen om uit te werken staat hieronder.

Uitwerking met

Ik heb gekozen om deze sketch uit te werken met de Voor altijd Groen collectie en ben daarnaast aan de slag gegaan met Tasteful Label dies. Nadat deze mooie collectie werd gelanceerd in de laatste jaarcatalogus was deze enorm populair en zag je veel projecten voorbij komen die met deze set gemaakt waren. En ineens is dat weg; zie je er bijna niets meer van en deze is toch echt te mooi om in de vergeethoek terecht te komen toch?

De basiskaart is van Just Jade kaartkarton en is met dezelfde gestempeld met blaadjes uit de “Natuurlijk voor Altijd” stempelset. Daarop heb gelaagd met het mooie Forever Greenery DSP en Soft Sea Foam kaartkarton. Voor de vier tags op de kaart heb ik een stans uit de Tasteful Label stansen en heb ik gestempeld met drie verschillende kleuren groen waarbij ik de takjes uit de “Natuurlijk voor Altijd”stempelset gebruikt. .En zo heb je de sketch compleet. Het is soms heel prettig om met een sketch te werken want de basis is bekend en je kunt er altijd een eigen draai aan geven.

Neem ook een kijkje op….

Hop even door naar een van mijn collega-demonstratrice die meedoen aan deze bloghop, je zal er bekende en onbekende stempelsets tegen gaan komen maar stuk voor stuk “stempelschatten” uit de lopende jaarcatalogus.

Bestellen en meer

Product List

Natuurlijk zijn alle Stampin’Up!producten via mij te bestellen. Hierboven staat een producttabel met de materialen en stempelsets die zijn gebruikt . Klik je op een van de foto’s dan kom je direct in mijn Stampin’Up! webshop. Ga je via de webshop bestellen dan kan deze bestelling tot op heden alleen met een (pre-paid)- creditcard worden voldaan. Vergeet hierbij niet de hostcode te gebruiken zodat ik je een leuk bedankje kan sturen voor deze manier van bestellen. De Hostcode vindt je in de zijbalk naast dit bericht. Het grootste voordeel van deze manier van bestellen is dat jij je bestelling helemaal in eigen hand hebt en direct bij jou thuisbezorgd krijgt door UPS.

Maar je hoeft niet via de webhop te bestellen! Je kunt je bestelling ook plaatsen via e-mail, via whatsapp of door dit bestelformulier in te vullen. Hierbij heb je de keuze om een bestelling direct bij jou thuis te laten bezorgen of deze bij mij op te komen halen. Deze bestellingen kunnen betaald worden nadat je naar keuze van mij een Tikkie of een betaalverzoek hebt ontvangen.

En vergeet ook de 24 uurs actie niet! Hierover vindt je HIER meer informatie en de stempelsets die met 15% korting te bestellen zijn

Dank je wel dat je langskwam op mijn blog! Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat onder dit bericht. Veel plezier nog met hoppen en een fijne avond! Groetjes Elly

9 gedachten over “Bloghop Stempelschatten, Uitwerken Sketch met “vergeten”Stampin’Up! producten”

  1. Mooi idee zeg, om deze bundle hiervoor te gebruiken en van de vierkantjes nu kleine bannertjes te maken! Ziet er echt uit als een smaakvol geheel!

Reacties zijn gesloten.

Translate »