Bloghop Stempelschatten: Something Sweet to Eat

De laatste woensdag van de maand! Bloghop met Stempelschatten. Deze keer een zoet thema! Something Sweet to Eat! Dan denk ik COOKIES! En wat is er leuker en misschien ook lekkerder dan zelfgebakken koekjes! Er gaat niets boven vers gebakken. Zo kwam het idee voor dit doosje met label als leuke weggever.

Mini Paper Pumkin Boxes

Om de koekjes in te pakken zijn de Mini Paper Pumkin doosje super handig. De maat is fijn omdat er net iets groters in kan en de binnenkant is voedselveilig. Het doosje heb ik natuurlijk “aangekleed”. Hiervoor ben ik aan de slag gegaan met de bundel Nothing ’s Better Than. En als je denkt dat je daar eerder al iets van hebt gezien. Dat klopt. Het is een van de keuzebundels voor de Kaart&Koffie workshop en het thuispakketje van deze maand. Het blogbericht met de gemaakte kaarten is HIER terug te vinden

Labels

En als je dan iets weggeeft is het altijd leuk om er nog een bijpassende label bij te doen waar je nog iets op kunt schrijven. Deze box gaat als een afscheidscadeautje naar een collega van me. Ik hoop dat ze het leuk vindt

Neem ook een kijkje op….

Hop even door naar een van mijn collega-demonstratrice die meedoen aan deze bloghop, je zal er bekende en onbekende stempelsets tegen gaan komen maar stuk voor stuk “stempelschatten” uit de lopende jaarcatalogus.

Bestellen en meer

Natuurlijk zijn alle Stampin’Up!producten via mij te bestellen. Hierboven staat een producttabel met de materialen en stempelsets die zijn gebruikt . Klik je op een van de foto’s dan kom je direct in mijn Stampin’Up! webshop. Ga je via de webshop bestellen dan kan deze bestelling tot op heden alleen met een (pre-paid)- creditcard worden voldaan. Vergeet hierbij niet de hostcode te gebruiken zodat ik je een leuk bedankje kan sturen voor deze manier van bestellen. De Hostcode vindt je in de zijbalk naast dit bericht. Het grootste voordeel van deze manier van bestellen is dat jij je bestelling helemaal in eigen hand hebt en direct bij jou thuisbezorgd krijgt door UPS.

Maar je hoeft niet via de webhop te bestellen! Je kunt je bestelling ook plaatsen via e-mail, via whatsapp of door dit bestelformulier in te vullen. Hierbij heb je de keuze om een bestelling direct bij jou thuis te laten bezorgen of deze bij mij op te komen halen. Deze bestellingen kunnen betaald worden nadat je naar keuze van mij een Tikkie of een betaalverzoek hebt ontvangen.

Dank je wel dat je langskwam op mijn blog! Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat onder dit bericht. Veel plezier nog met hoppen en een fijne avond! Groetjes Elly

leuk als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin

18 gedachten over “Bloghop Stempelschatten: Something Sweet to Eat”

  1. Koekies!! Fijne stempelset is dit, echt heel veel mogelijkheden en je hebt er iets moois van gemaakt 😉
    Suze

    • Dank je Suze! Deze doosje zijn supergoed te gebruiken en nu getest! ze zijn echt etenswaren-proof zelfs met america cookies with chocolate! Die zaten er namelijk in en zo was het een heel compleet weggevertje.

  2. Prachtig doosje en label Elly, ik moet die set nu toch ook echt ook kopen. Heel erg gaaf

    • dank je wel, hahaha jij maakt regelmatig dat het water in mij mond loopt met die prachtige taarten van je!

Reacties zijn gesloten.

Translate »