Bloghop Positive Inkers oktober: kerstkaart net even anders

*Dear international readers, please use the translate button on the left side on the bottom to translate this message to your preferred language*

Vandaag is het alweer 1 oktober en dan wordt er weer gehopt met vier andere internationale Stampin’Up! Demonstrators. Wij vormen met elkaar het Positive Inkers Global Design team. Het intiatief voor deze groep komt van Sandy Mc Cullough uit Canada. Ik ben heel blij dan ik mag deelnemen aan deze groep met demonstratrices uit Canada, Groot Brittannië, Australië en de Verenigde Staten. De eerste van iedere nieuwe maand nemen we jullie mee met een inspiratierondje over de wereld. Deze keer is er door iedereen een kerstkaart gemaakt in niet traditionele kerstkleuren.

Kerstkaart in Melon Mambo

Wij zijn momenteel op vakantie in Oostenrijk* en toen we vertrokken was het thema nog niet bekend. Mijn verwachting was dat het een kerstthema zou worden en daar zat ik goed mee! Maar die niet Traditionele Kleuren dat was een ander ding. Nu wil het toeval dat ik het mooie Plaid Tidings Designpapier mee had genomen. En daar zitten echt geweldige ruitpatronen met niet traditionele Kerstkleuren in! Mijn keuze is deze keer dus op de Melon Mambo gevallen.

Weet je overigen dat je vanaf vandaag een heleboel Designpapier met 15% korting kunt bestellen? Ook deze leuke Plaid Tidings is met 15% korting verkrijgbaar. Klik op de foto om alle patronen en kleuren apart te kunnen zien. Voor meer informatie over de kortinsactie op het designpapier kun je terecht op het blogbericht van gisteren en mijn facebookpagina.

Kaart in Melon Mambo en een beetje Zwart-Wit

Dit keer heb ik een Gate-Fold model kaart gebruikt en daar weer net even een andere draai aan gegeven. De basis kaart is een Gate-Fold van Melon Mambo kaartkarton. Nadat ik deze heb een kwartslag had gedraaid heb ik op het bovendeel een extra Mat geplakt van Whisper White kaartkarton. Op deze mat is een mat van het mooie Plaid Tidings DSP geplakt. Over de scheiding tussen dsp en wit heb ik het gouden draad uit Forever Greenery Combo pack gewikkeld.

Daarna heb ik nog een Melon Mambo en een wit matje uitgestanst met de Stitched Rectangle Dies. Voor het stempelen heb ik de sneeuwsterren gebruikt uit de Snowflakes Wishes bundel en dit heb ik dus in het zwart wit gedaan. Het tekstsentiment is de verbinding naar de stempelset die ik aan de binnenkant van de kaart heb gebruikt. Natuurlijk kan een kerstkaart niet zonder bling! Voor dat accent zijn er nog wat Gilded Gems opgeplakt

En ook binnenin …

En ook aan de binnenkant is er weer gemat met Whisper White en Plaid Tidings DSP. Hiervoor heb ik weer de Stitched Rectangle Dies gebruikt. Voor het stempelen heb ik de meest traditionele set gebruikt die in de minicatalogus staat: Light me Home. Ik vind hem overigens heel mooi! En deze heb ik gestempeld met Melon Mambo. Hij knalt er zo echt uit vindt je ook niet? Heel leuk om een traditioneel ruitpatroon en traditionele kerstsets eens te combineren met een totaal andere kleur.

Hop nog even verder

Ik vind het erg leuk dat je een bezoekje bracht aan mijn blog. Ook de andere deelnemers vinden het heel heel fijn als je even gaat kijken wat zij gemaakt hebben! Hieronder vind je lijst met deelnemers aan deze bloghop. Klik je op een van de namen om naar het volgende te gaan. Veel plezier en tot een volgende keer!

Sandy Mc Cullough – Canada

Maheswari Rajaguru – Australië

Elly Rijnvis – Netherlands Hier ben je nu

Karen Bird Day – Verenigde Staten

Producttabel en Bestellen

Product List

Fijne dag en blijf lekker bezig! Groetjes Elly

* Voor iedereen die zich afvraagt of ik altijd Stampin’Up! spullen meeneem als ik op vakantie: het antwoord is kort en bondig ja. Ik neem meestal wel iets mee, zeker als we langer weggaan en de kans groot is dat er een paar dagen slecht weer tussen zitten! En die kans is er zeker als je de bergen in gaat! Deze vakantie hebben we zelfs twee dagen sneeuw gehad, maar ook heel er mooi weer. We hebben het goed. Kortom er is altijd wel tijd om tussendoor even iets te maken en daarbij ook te genieten van de vakantie!

4 gedachten over “Bloghop Positive Inkers oktober: kerstkaart net even anders”

Reacties zijn gesloten.

Translate »