Bloghop april met Stempelschatten

Derde woensdag in april dus dat is weer hoppen met Stempelschatten. Deze keer heb ik een combinatie aan stempelschatten gebruikt uit jaarcatalogus en minicatalogus. Het thema is moederdag want dat schiet al weer aardig op; 10 mei is het weer zover. En wat voor moederdag wordt het dit jaar? Veel bezoek mag er niet komen bij de meeste moeder en bij ons is moederdag ook de verjaardag van onze dochter en daar wil ik zeker dit jaar heen…we hebben elkaar door Covid-19 al veel te lang niet “mogen”zien. En ik zal ook heel eerlijk zijn – ik heb eigenlijk niet zoveel met moederdag?….Maar het is gelukt; ik heb iets weten te bedenken

Moeders en Zeep

Zeg nou zelf, dat hoort toch bij elkaar! Moeders en Zeep! Ik had nog een aantal mooie stukken zeep liggen en daar heb ik bijpassende kleuren cardstock bijgezocht. En het mooie bloemdesignpapier “Perenial Essence” . Dit Designpapier vindt je in jaarcatalogus. Eerst heb ik de doosjes gemaakt voor de zeepjes, bijpassende lintjes erbij gezocht en waar geen lint voor was heb ik dat ingekleurd met Stampin’Blends

Stampin’Up! Perenial Essence

. Dan heb je een leuke basis om nog wat extra’s mee te doen. Voor het Mossy Meadow doosje heb ik de stempelset “Vlinderdans” gebruikt. Vrolijk Voorjaar met een fijne tekst! De tekst is uitgeponst met de Pretty Label Punch en ook voor de vlinders is een pons gebruikt

Tulpen en Zeep

Stampin’Up! Perenial Essence

 

Voor het stukje kaneel-sinasappelzeep heb ik gekozen voor de kleur Mango Melody. En voor de stempelset Tijdloze Tulpen, omdat dit een Nederlandse set is en omdat ook hierbij een pons gebruikt kan worden! Ook de tekst komt uit deze stempelset en dat maakt het heel eenvoudig om een leuke aankleding te geven aan het moederdagcadeautje. De tekstlabel en de layer-label daaronder zijn uitgeponst met de Timeless Label Punch.

Floral Essence en Zeep

Stampin’Up! Floral Essence

 

Voor het  roze stukje rozenzeep heb ik de kleur Blushing Bride gebruikt in combinatie met de stempelset Floral Essence want ook hierbij hoor een Pons! superhandig. De tekst die ik heb gebruikt bestaat in mijn stempelset tegenwoordig uit drie stukjes…….en dit is eigenlijk een van de weinige keren dat ik heb in zijn geheel heb gebruikt. Soms is het handig om een stempel heel voorzicht uit elkaar te knippen omdat dan simpelweg bruikbaarder is! De tekst komt uit de stempelset “Voorjaarswensen” ook een van onze Nederlandse tekstensets! Deze is uitgeponst met de Story Label Punch.

Lavendelzeep in een Highland Heather doosje

Stampin’Up! Floral Ess

 

Last but not least een doosje voor het stukje lavendelzeep….en toen had ik even geen ponsen en ook geen stansen voor de bloemen die ik voor deze zeepdoos had uitgezocht. Ook weer uit de Floral Essence stempelset die uit dezelfde suite komt als het gebruikte designpapier. Dus dat werd knippen! De tekst voor dit doosje heb ik ook weer uit een Nederlandse stempelset weten te halen: de stempelset “van alles wat” Alle teksten uit deze stempelset kunnen uitgeponst worden met de Classic Label Punch…dus toch ook weer een pons.

Ik vind het uiteindelijk toch wel hele leuke cadeautje geworden en ga er verschillende weggeven aan moeders in mijn omgeving waarvan ik weet dat ze geen bezoek gaan krijgen die dag! En ik? Ik ga die dag echt naar mijn dochter! Al is het maar voor heel even en mag er niet geknuffeld worden. De dag  – 10 mei – is haar dag; en dat houden we ook zo!

Onderaan dit bericht vindt je een producttabel met de producten die ik voor de doosjes heb gebruikt. En meer informatie over hoe ook jij die mooie producten kunt bestellen. Ik vond het leuk dat je langskwam! Hop je nog even gezellig door naar een van mij collega-demonstratrice’s?  Je bent nu bij Elly Rijnvis, klik op een van de namen in het lijstje hieronder en je gaan naar dat blog. Je zal er zeker inspiratie opdoen voor Moederdag of om de Lente te vieren!Hieronder in het tabel vind je bijna alles wat ik gebruikt heb voor deze cadeautjes. Wil je hier iets van bestellen of heb je nog iets anders nodig? Ik verzorg graag je bestelling ?! Je kunt op twee manieren bestellen in mijn online Stampin’Up! webwinkel (creditcard only!) of via dit bestelformulier .Bestel je vooral €60,00 of een veelvoud daarvan? Dan heb je recht op een GRATIS Sale a Bration product! Je vind de lopende Catalogi hiernaast in de Sidebar en op mijn Stampin’ Up! Website

groetjes, blijf gezond en doe iedere dag iets creatiefs!
Elly

4 gedachten over “Bloghop april met Stempelschatten”

  1. Prachtige doosjes, Elly. En mooie zeepjes, die perfect bij het papier passen. Daar wordt een moeder vast en zeker blij van. Groetjes, Yvonne

Reacties zijn gesloten.

Translate »