Iedere maand is er een Koffie&Kaart workshop bij mij thuis en dan maken de gasten een aantal kaarten naar keuze van een kaartenbuffet. Er kan dan gekozen worden uit totaal negen kaarten. Ik gebruikt voor iedere Kaart&Koffie drie verschillende bundels ( dit is een stempelset met stansen of een stempelset met een pons). En met ieder bundel worden drie verschillende kaarten gemaakt.

Om iedereen de mogelijkheid te geven om met de nieuwste Stampin’Up! materialen te werken is het nu ook mogelijk om een Kaart&Koffie Thuispakketten te bestellen.

In het pakket vinnt u ruim voldoende materiaal voor drie kaarten. Ieder maand gebruik ik drie verschillende stempelsets of bundels met bijbehorend materiaal, zoals kaartkarton en designpapier. En daarmee maak ik drie verschillende kaarten.

Alle drie de pakketten zijn afzonderlijk van elkaar te bestellen. Besteld u alleen het pakket dan komt deze binnen een werkdag naar u toe .Hou rekening met een verwerkingstijd van minimaal vier werkdagen als de stempelset of bundel meebesteld wordt. Wilt u de stempelset of bundel direct vanuit het thuis ontvangen komen er 5,95 aan verzendkosten bij.

Zoals U misschien al gelezen hebt in mijn blogbericht van 5 september gaan wij er deze maand nog een paar weekjes op uit. Daarom is het niet mogelijk om de kaartpakketjes van september klaar te maken en te versturen. Ik heb ervoor gekozen om een sprongetje te maken naar oktober. Vanaf half september zijn de kaarten hier te zien die dan gemaakt gaan worden, ze kunnen dan ook al besteld worden en er komt per 1 oktober nog een leuke extra actie bij. Daarover later meer. Ik ga de pakketjes echter pas versturen vanaf 5 oktober!

leuk als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Translate »