Bestellen

Bestellen

Ik verzorg graag je Stampin’Up! bestellingen en je kunt bij mij op verschillende manier bestellen. Hoe je dat kan doen vindt je hieronder.  Als er vragen zijn je  neem dan gerust even contact op met mij!

  • Via telefoon: 0610341500
  • via e-mail: ellyrijnvissu@gmail.com
  • via het bestelformulier hieronder

 

Om een bestelling te verwerken, heb ik de volgende informatie nodig:

Naam, voornaam
Adres (straat, huisnummer, postcode, plaats)
telefoonnummer voor eventuele vragen
e-mail adres voor alle vragen en facturering
Artikelnummer – artikelnaam – aantal stuks- artikelprijs

 

Naam en adresgegevens die u mij verstrekt worden niet gebruikt voor andere doeleinden dan deze bestelling

Zie ook; privacybeleid (KLIK)

Betalen voor een bestelling is bij vooruitbetaling. Kom je de bestelling bij mij ophalen mag je ook bij aflevering betalen.

Bestelformulier

Voer hier uw (gratis) extra artikelen in:

 

Bestellingen worden verzonden onder de hieronder vermelde voorwaarden. De verzendkosten omvatten verzendkosten en verpakkingskosten. Vanaf een bestelwaarde van 200 € neem ik de verzendkosten voor mijn rekening ( let op! niet van toepassing op bestellingen in de online shop).

Individuele bestellingen – op elk moment

Voor individuele bestellingen, ongeacht de waarde van de goederen, zijn verzendkosten van € 5,95  van toepassing. Maar u krijgt uw bestelde artikelen dan ook  rechtstreeks van Stampin ‘Up! geleverd . Voor bestellingen met een waarde van  € 200,00  vóór verzending, neem ik de verzendkosten voor u over (let op! dit is niet van toepassing op bestellingen in de online winkel). Bij deze bestellingen vraag ik altijd  een vooruitbetaling.

Als u uw bestelling als een individuele bestelling wilt plaatsen, moet u dit uitdrukkelijk in uw bestelling vermelden.

Verzamelbestellingen

Iedere tweede en vierde vrijdag van de maand bied ik een verzamelbestelling aan, waarbij u verzendkosten kunt besparen, omdat de verzendkosten dan voor mijn rekening komen. U haalt uw bestelling dan op afspraak bij mij op of neemt deze mee na afloop van een workshop.

Bestellingen via de online shop – altijd en direct bij Stampin ‘Up!

U kunt ook gemakkelijk bestellen via de online winkel (KLIK)  – 24 uur per dag, 7 dagen per week.

KLIK HIER om in de online winkel de huidige aanbiedingen of het ClearenceRack (de kortingshoek!) te bekijken

Om te betalen in de online winkel heeft u een creditcard nodig en betaalt u  altijd verzendkosten voor een bedrag van € 5,95 . Maar u krijgt de goederen dan ook rechtstreeks van Stampin ‘Up! thuisbezorgd. Wist u dat het mogelijk is om een PrePaid creditcard aan te schaffen voor dit soort bestellingen bij website’s? U leest er HIER (KLIK) meer over!  Voor online bestellingen is een overname van verzendkosten door mij, zelfs met bestellingen van meer dan 200 € waarde van goederen technisch niet mogelijk. U krijgt van mij altijd wel een  extra bedankje thuisgestuurd.

Grote bestelling

Heb jij een bestelling die (ver) boven de € 129,00 komt? Dan is het ook nog een optie om lid te worden van mijn team! Ik vertel je er graag meer over zonder dat jij je maar tot iets verplicht hoeft te voelen. Wil je alvast meer weten. Klik dan even door naar de pagina “Kom in mijn team”

 

Catalogus

De lopende Catalogi vind je de zijbalk naast dit bericht. Bij gebruik van een ander telefoon vindt je de al deze gegevens onder het bericht! Klik op het balkje onder de foto en je vindt alle informatie die je nodig hebt om te bestellen! Je wordt dan doorgelinkt naar de on-line Catalogus/folder

 

 

 

leuk als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin