Ik verzorg graag en met zorg uw Stampin’Up! bestellingen! Bestellen kan op verschillende manieren:

Zie ook; privacybeleid 

Let op: Betalen voor een bestelling is altijd bij vooruitbetaling

wekelijkse verzamelbestellingen

Ik plaats iedere woensdag een verzamelbestelling. Is de bestelling voor 16.00 uur geplaatst gaat deze mee met de wekelijkse bestelling. Natuurlijk is het voor iedereen mogelijk om hiervan gebruik te maken. Versturen van deze bestelling doe ik naar keuze via PostNL, DPD en DHL tegen de verzendtarieven die zij rekenen

Een bestelling die je bij mij komt halen is altijd vrij van verzendkosten. Je haalt de bestelling dan op afspraak bij mij op of neemt deze mee na afloop van een workshop.

Verzendkosten van de bestellingen die verzonden moeten worden zijn voor rekening van jou tenzij het uitdrukkelijk vermeld is.

Om verzendkosten te besparen kan iedereen bij mee bestellen met de wekelijkse verzamelbestelling. Afhankelijk van de grootte van je bestelling wordt dit dan via een brievenbuspakket of pakket verstuurd. Als je een van de maandelijkse thuispakketten bij mij besteld is het ook mogelijk om de bestelling daarin mee te sturen.

Zijn de verzendkosten hoger dan € 7,95 laat ik uw bestelling direct vanuit het Stampin’Up! Europe magazijn aan huis bezorgen.

Individuele bestellingen – direct thuisbezorgd

Voor individuele bestellingen, ongeacht de waarde van de goederen, zijn verzendkosten van € 7,95  van toepassing. U krijgt uw bestelde artikelen dan rechtstreeks vanuit Stampin’Up!® – Europe geleverd .

INFO

Om een bestelling te kunnen verwerken heb ik de volgende informatie nodig:

Naam (voor en achternaam)
Adres (straat, huisnummer, postcode, woonplaats)
telefoonnummer voor eventuele vragen
e-mail adres voor alle vragen en facturering
Artikelnummer – artikelnaam – aantal stuks- artikelprijs

Naam en adresgegevens die u mij verstrekt worden niet gebruikt voor andere doeleinden dan deze bestelling

Bestellingen via de online shop

U kunt ook gemakkelijk bestellen via mijn online winkel   – 24 uur per dag, 7 dagen per week.

In de webshop kan betaald worden via Ideal, Paypal en met een creditcard. Verzendkosten bedragen € 7,95. U krijgt de goederen dan rechtstreeks vanuit Stampin ‘Up! thuisbezorgd.

Als u een bestelling plaatst in de webshop vergeet dan niet om de hostcode te gebruiken. Bij iedere bestelling boven de € 50,– ontvangt u namelijk een bedank-presentje van mij voor uw bestelling. Dit bedankje is iedere maand anders en zie je bij de hostcode in de infobalk naast of onder mijn blogpagina.

De hostcode voor deze periode is: YSVTT9CQ

Bestelling boven de € 200,00

Plaatst u in mijn online shop een bestelling groter dan € 200,00 gebruik dan de hostcode niet! U ontvangt dan een beloning van 10% op uw bestelling waarvoor u extra producten mag uitzoeken.

Meer voordeel? Kijk hier ook even naar!

Heeft U een bestelling die (ver) boven de € 129,00 komt? Dan is het ook nog een optie om lid te worden van mijn team! Ik vertel je er graag meer over zonder dat jij je maar tot iets verplicht hoeft te voelen. Wil je alvast meer weten. Klik dan even door naar de pagina “Kom in mijn team”

* klikt u op de groene teksten wordt u direct doorverbonden.

Translate »