Bestellen

Bestellen

Als je een bestelling wilt plaatsten verzorg ik deze heel graag voor je! Hieronder vindt je een bestelformulier. Kom je zelf niet helemaal uit of heb je nog vragen dan help ik je graag verder, neem dan even contact met op.

Bestelformulier


Sale.a.Bration

Hét jaarlijkse weggeef-feestje van Stampin’Up! En dit niet een week of een maand.. drie maanden lang mag jij bij een bestelling vanaf € 60,00 gratis producten uitzoeken uit de Sale.a.Bration folder , let wel : op=op! Te beginnen op 3 januari met de eerste folder en op 15 februari komen er weer nieuwe producten bij.  En deze keer zijn er in maart ook nog weer extra producten bij gekomen! Wil jij  deze gratis producten ook graag hebben? Bestel dan voor € 60,00 of meer. Een aantal items zijn alleen verkrijgbaar bij een bestelling vanaf € 120,00. Klik je op een van de  onderstaande foto’s kom je direct in mijn online webshop. Als je daar een account aanmaakt kun je direct een bestelling plaatsen. Deze bestellingen kunnen tot op heden alleen met een creditcard betaald worden. Heb je geen creditcard?  Tegenwoordig is het mogelijk om een prepaid creditcard aan te schaffen waar je zelf een bedrag op zet. Op deze manier zou je gebruik kunnen maken van de mogelijkheid om rechtstreeks via mijn webshop kunnen bestellen.

Wil je liever geen creditkaartbestelling plaatsen dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je plaatst je bestelling via het formulier bovenaan deze pagina.  Zodra ik je bestelling heb ontvangen kijk ik of alles op voorraad is en of je wel je gratis Sale.a.Bration product heb toegevoegd!  Je  krijgt  van mij bericht met een betaalverzoek. Bij deze bestelling komen de verzendkosten á € 5,95 nog bij het totaalbedrag!  Na ontvangst van je betaling plaats ik direct je bestelling en wordt deze binnen 3 tot 5 werkdagen bij jou thuis bezorgd.

Als je in de gelegenheid bent om je bestelling op te komen halen bij mij thuis (Duifkruid, Swifterbant) kun je twee keer maand meebestellen met een verzamelbestelling. De eerste en derde vrijdag van de maand plaats ik deze bestellingen.  Ook voor deze bestelling stuur ik je een betaalverzoek vooraf! Je bespaart hier de verzendkosten. Zodra alles binnen is bij mij krijg je een berichtje dat je je bestelling op mag komen halen


Catalogus

De lopende Catalogi vind je als je nu gebruik maakt van een desktop, laptop of tablet de zijbalk naast dit bericht. Bij gebruik van een ander apparaat vindt je de al deze gegevens onder het bericht! Klik op het balkje onder de foto en je vind alle informatie die je nodig hebt om te bestellen! Je wordt dan doorgelinkt naar de on-line Catalogus/folder

Vul het bestelnummer, een produktomschrijving en eventueel de prijs in  op het bestelformulier boven aan deze pagina en druk op de verzendknop. Nadat ik je bestelling heb gecheckt ontvang van mij een mail met verzoek tot betaling. Let op bij het totaalbedrag van je bestelling komen nog wel verzendkosten à € 5,95. Na betaling komt jou bestelling rechtstreeks  naar je toe.  Deze wordt dan bij jou thuis bezorgd door UPS.

Ben je in de gelegenheid om je bestelling bij mij thuis op te halen? Dan mag ervoor kiezen om de hele bestelling via mij te laten lopen  en bespaar je de verzendkosten. Ik plaats deze bestelling op de eerste en de derde vrijdag van de maand.  Wil je hiervan gebruik maken dan mag je je bestelling plaatsen via mail,  via het bestelformulier hieronder of je belt me even!  Ook dan krijg je een betaalverzoek voordat ik ga bestellen.Zodra ik de pakketjes klaar heb laat ik weten dat je het kunt komen halen!


Grote bestelling

Heb jij een bestelling die (ver) boven de € 129,00 komt? Dan is het een optie om lid te worden van mijn team! Ik vertel je er graag meer over zonder dat jij je maar tot iets verplicht hoeft te voelen. Wil je alvast meer weten. Klik dan even door naar de pagina “Kom in mijn team”


Basis-Gereedschap

Onder al mijn blogberichten vind je de producten die ik voor het beschreven project heb gebruikt. Hieronder vind je de de basis gereedschappen die ik dagelijks gebruik voor mijn creaties. Als je op een van de foto’s klikt wordt je doorgelinkt naar mijn Stampin’Up! bestelsite. Hier mag je een eigen account aan maken om bestellingen te plaatsen. Deze moeten echter altijd worden betaald met een creditkaart!  Het is tegenwoordig ook mogelijk om een prepaid creditkaart aan te schaffen waarbij jij van te voren een bepaald bedrag op de kaart zet.Als je op deze manier besteld krijg je van mij altijd nog een leuk bedankje toegestuurd!  Wil je liever geen creditcard gebruikten dan verzorg ik uiteraard graag je bestelling en betaal je via een overschrijving aan mij, ik bestel na betaling direct wat je wilt hebben. De bestelling wordt dan  binnen 3 tot 5 werkdagen door UPS bij jou thuis afgeleverd.  Stuur me een mail of vul het contact-bestelformulier in en je krijgt zo snel mogelijk bericht van mij.

Eerst Proberen?

Stampin'Up!, Workshop, SwifterbantWil je eerste eens proberen of de producten van Stampin’Up wat voor jou zijn? Wil je voelen hoe Stampin’Trimmer werkt? Of de Big Shot? Dat kan!

Volg een workshop! Of maak een afspraak! Dan maak ik tijd vrij om samen met jou een aantal technieken door te nemen!

 

 

leuk als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin