Bestellen

Bestellen

Als je een bestelling wilt plaatsten verzorg ik deze heel graag voor je! Hieronder vindt je een bestelformulier. Kom je zelf niet helemaal uit of heb je nog vragen dan help ik je graag verder, neem dan even contact met op.

Bestelformulier


Sale.a.Bration

Hét jaarlijkse weggeef-feestje van Stampin’Up! En dit niet een week of een maand.. drie maanden lang mag jij bij een bestelling vanaf € 60,00 gratis producten uitzoeken uit de Sale.a.Bration folder (let wel : op=op!) We beginnen op 3 januari met de eerste folder…15 februari komen er weer nieuwe producten bij. Wil jij  deze gratis producten ook graag hebben? Bestel dan voor € 60,00 of meer  of……Organiseer een stempelparty bij jou thuis! Als gastvrouw zitten er voor jou nog leuke extra’s aan vast! Neem contact op met mij en ik vertel je in alle rust wat de mogelijkheden zijn!

Sale.a.Bration folder
klik op de foto

Catalogus

De lopende Catalogi vind je hieronder of als je nu gebruik maakt van een desktop, laptop of tablet zie je de lopende catalogi ook in de zijbalk naast dit bericht. Klik op de foto  of het balkje onder de foto en je vind alle informatie die je nodig hebt om te bestellen!

Vul het bestelnummer, een produktomschrijving en eventueel de prijs in  en druk op de verzendknop. Nadat ik je bestelling heb gecheckt ontvang van mij een mail met verzoek tot betaling. Let op bij het totaalbedrag van je bestelling komen nog wel verzendkosten à € 5,95. Na betaling komt jou bestelling rechtstreeks  naar je toe.  Deze wordt dan bij jou thuis bezorgd door UPS.

Ben je in de gelegenheid om je bestelling bij mij thuis op te halen? Dan mag ervoor kiezen om de hele bestelling via mij te laten lopen  en bespaar je de verzendkosten. Ik plaats deze bestelling op de eerste en de derde vrijdag van de maand.  Wil je hiervan gebruik maken dan mag je je bestelling plaatsen via mail,  via het bestelformulier hieronder of je belt me even! Zodra ik de pakketjes klaar heb laat ik weten dat je het kunt komen halen!

klik op de foto !
Stampin'Up! Cover voorjaarscatalogus
klik op de foto

Basis-Gereedschap

Onder al mijn blogberichten vind je de producten die ik voor het beschreven project heb gebruikt. Hieronder vind je de de basis gereedschappen die ik dagelijks gebruik voor mijn creaties. Als je op een van de foto’s klikt wordt je doorgelinkt naar mijn Stampin’Up! bestelsite. Hier mag je een eigen account aan maken om bestellingen te plaatsen. Deze moeten echter altijd worden betaald met een creditkaart!  Het is tegenwoordig ook mogelijk om een prepaid creditkaart aan te schaffen waarbij jij van te voren een bepaald bedrag op de kaart zet.Als je op deze manier besteld krijg je van mij altijd nog een leuk bedankje toegestuurd!  Wil je liever geen creditcard gebruikten dan verzorg ik uiteraard graag je bestelling en betaal je via een overschrijving aan mij, ik bestel na betaling direct wat je wilt hebben. De bestelling wordt dan  binnen 3 tot 5 werkdagen door UPS bij jou thuis afgeleverd.  Stuur me een mail of vul het contact-bestelformulier in en je krijgt zo snel mogelijk bericht van mij.

Eerst Proberen?

Stampin'Up!, Workshop, SwifterbantWil je eerste eens proberen of de producten van Stampin’Up wat voor jou zijn? Wil je voelen hoe Stampin’Trimmer werkt? Of de Big Shot? Dat kan!

Volg een workshop! Of maak een afspraak! Dan maak ik tijd vrij om samen met jou een aantal technieken door te nemen!

 

 

leuk als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin