Ik verzorg graag je Stampin’Up! bestellingen! Bestellen kan op verschillende manieren:

Beloning bij Bestellingen boven de € 200,00 tijdens de Sale a Bration aug-sept 2021

Bij iedere bestelling , dit hoeven dus geen party-bestellingen te zijn ook als jij alleen om samen met iemand een bestelling plaatst boven de € 200,00 mag je voor minimaal 10% aan extra producten uitzoeken volgens het volgende schema:

Bestel je voor € 375,00 of meer dan komt daar naast de 12% aan rewards (= gratis producten) nog een extra stempelset bij! Daar is zelfs een NL-versie van met hele gave teksten:

Grote bestelling

Heb jij een bestelling die (ver) boven de € 129,00 komt? Dan is het ook nog een optie om lid te worden van mijn team! Ik vertel je er graag meer over zonder dat jij je maar tot iets verplicht hoeft te voelen. Wil je alvast meer weten. Klik dan even door naar de pagina “Kom in mijn team”

INFO

Om een bestelling te kunnen verwerken heb ik de volgende informatie nodig:

Naam (voor en achternaam)
Adres (straat, huisnummer, postcode, woonplaats)
telefoonnummer voor eventuele vragen
e-mail adres voor alle vragen en facturering
Artikelnummer – artikelnaam – aantal stuks- artikelprijs

Naam en adresgegevens die u mij verstrekt worden niet gebruikt voor andere doeleinden dan deze bestelling

Zie ook; privacybeleid 

Betalen voor een bestelling: altijd bij vooruitbetaling

Individuele bestellingen – ophalen bij mij !

Een bestelling die je bij mij komt halen is altijd vrij van verzendkosten. U haalt uw bestelling dan op afspraak bij mij op of neemt deze mee na afloop van een workshop.

Als u uw bestelling als een bestelling plaatst die u bij mij op komt halen verzoek ik u om dit uitdrukkelijk in uw bestelling vermelden.

Bestellingen via de online shop – altijd en direct bij Stampin ‘Up!

U kunt ook gemakkelijk bestellen via de online winkel   – 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Om te betalen in de online winkel heeft PayPal of een (prepaid) creditkaart nodig en betaalt u  altijd verzendkosten voor een bedrag van € 5,95 . Maar u krijgt de goederen dan ook rechtstreeks van Stampin ‘Up! thuisbezorgd. Als u een bestelling plaatst vergeet dan niet om de hostcode te gebruiken voor een bedankje voor deze manier van bestellen. Dit bedankje is iedere maand anders en zie je bij de hostcode in de infobalk naast of onder deze pagina.

De hostcode voor deze periode is: DZ2S222R

Individuele bestellingen – direct thuisbezorgd

Voor individuele bestellingen, ongeacht de waarde van de goederen, zijn verzendkosten van € 5,95  van toepassing. U krijgt uw bestelde artikelen dan ook  rechtstreeks van Stampin’Up!® geleverd . Voor bestellingen met een waarde van  € 200,00  vóór verzending, neem ik de verzendkosten voor u over (let op! dit is niet van toepassing op bestellingen in de webshop). Bij deze bestellingen vraag ik altijd  een vooruitbetaling.

Translate »