Bestellen

Ik verzorg graag je Stampin’Up! bestellingen! Bestellen kan op verschillende manieren:

Om een bestelling te kunnen verwerken heb ik de volgende informatie nodig:

Naam (voor en achternaam)
Adres (straat, huisnummer, postcode, woonplaats)
telefoonnummer voor eventuele vragen
e-mail adres voor alle vragen en facturering
Artikelnummer – artikelnaam – aantal stuks- artikelprijs

Naam en adresgegevens die u mij verstrekt worden niet gebruikt voor andere doeleinden dan deze bestelling

Zie ook; privacybeleid 

Betalen voor een bestelling is altijd bij vooruitbetaling

Individuele bestellingen – ophalen bij mij –  geen verzendkosten!

Een bestelling die je bij mij komt halen is altijd vrij van verzendkosten, , omdat de verzendkosten dan voor mijn rekening komen. U haalt uw bestelling dan op afspraak bij mij op of neemt deze mee na afloop van een workshop. Deze bestellingen zijn ook extra feestelijk ingepakt! Dit is de enige bestelling die ook betaald mag worden als je deze komt ophalen.

Als u uw bestelling als een bestelling plaatst die u bij mij op komt halen verzoek ik u om dit uitdrukkelijk in uw bestelling vermelden.

Individuele bestellingen – direct thuisbezorgd

Voor individuele bestellingen, ongeacht de waarde van de goederen, zijn verzendkosten van € 5,95  van toepassing. U krijgt uw bestelde artikelen dan ook  rechtstreeks van Stampin’Up!® geleverd . Voor bestellingen met een waarde van  € 200,00  vóór verzending, neem ik de verzendkosten voor u over (let op! dit is niet van toepassing op bestellingen in de websop). Bij deze bestellingen vraag ik altijd  een vooruitbetaling.

Bestellingen via de online shop – altijd en direct bij Stampin ‘Up!

U kunt ook gemakkelijk bestellen via de online winkel   – 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Om te betalen in de online winkel heeft PayPal of een (prepaid) creditkaart nodig en betaalt u  altijd verzendkosten voor een bedrag van € 5,95 . Maar u krijgt de goederen dan ook rechtstreeks van Stampin ‘Up! thuisbezorgd. Als u een bestelling plaatst vergeet dan niet om de hostcode te gebruiken voor een extra leuk bedankje! De hostcode vindt u in de kolom aan de rechterkant van deze pagina.

Grote bestelling

Heb jij een bestelling die (ver) boven de € 129,00 komt? Dan is het ook nog een optie om lid te worden van mijn team! Ik vertel je er graag meer over zonder dat jij je maar tot iets verplicht hoeft te voelen. Wil je alvast meer weten. Klik dan even door naar de pagina “Kom in mijn team”

Beloning bij Bestellingen boven de € 200,00

Bij iedere bestelling boven de € 200,00 mag je voor minimaal 10% aan extra producten uitzoeken volgens het volgende schema:

Translate »