Augustus Hop Stempelschatten; Sketch

Fijn dat je langskomt voor een nieuwe bloghop van StempelSchatten.
Via deze bloghop proberen wij jullie extra inspiratie te geven om jou! Dat doen we door met actuele stempels uit de jaarcatalogus aan de slag te gaan , die wij al een tijdje in onze verzameling hebben, maar die we éigenlijk niet zo vaak (meer) gebruiken. Onze bloghops zijn daarom een ware bron van ideeën met stempels die je misschien ook al even geleden hebt aangeschaft om deze weer eens uit de kast te pakken.

Deze maand gaan we met een sketch invullen met een stempelschat; en de stempelschat die ik gebruikt heb is deze keer Pluk de Dag. Een te leuke stempelset die een beetje vergeten die een beetje in het vergeet hoekje terecht is gekomen.

Eens kijken of jullie de sketch terug gevonden kan worden in het kaartje dat ik gemaakt heb voor deze hop.

De details

Om de kaart nog een beetje zomer mee te geven heb ik gebruik gemaakt van onze Brights kleuren serie. Heerlijk felle zomerse kleuren. Met de Blending Brushes heb ik voor de verschillende lagen van de kaart het kaartkarton geblend met Daffodil Delight (geel) , Granny Apple Green (groen) en Melon Mambo ( knal roze) . Daarna heb ik deze laagje geembossed en gestempeld.

Voor de onderste laag – de Daffodil Delight laag heb ik de gedaan met de Painted Texture 3D embossing folder, het strookje in Granny Apple Green is gedaan met een van de Meadow Moments embossing folders. De laatste en meest zichtbare laag van Melon Mambo is gestempeld in dezelfde kleur met stempel uit “Pluk de Dag

Om de bovenste laag is een stukje black bakers twine gedraaid. Dit verbeeld de dunne lijn uit de sketch. De teksttag is uitgestanst met een stansje uit de Tasteful Labels

Tot slot de drie “Daisy’s ” of in goed Nederlands de drie Madeliefjes. Dezeverbeelden het ovaal in de sketch. Ik heb ze alledrie gestestempeld met Daffodil Delight en daarna uitgeponst met de Daisy pons en de medium Daisy pons. De hartjes van alledrie de madeliefjes zijn uitgestanst uit basic black kaartkarton met stansjes uit de Poinsettia. De twee delen op elkaar geplakt en daarna wat extra glans gegeven met de Wink of Stella

Ook de binnenkant….

Ja natuurlijk is ook de binnenkant gestempeld. Hiervoor heb ik een basic white mat gebruikt en ook daarop gestempeld met het vaarnblad uit de “Pluk de Dag” stempelset. In de drie kleuren die ik ook op de voorkant van de kaart heb gebruikt.

En Hoppen jullie nog even mee?

Ik vind het heel leuk dat je even de tijd hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn blog! Hop je ook nog even door naar een van mijn collega-demonstratrices die meedoen aan deze bloghop, je zal er bekende en onbekende stempelsets tegen gaan komen maar stuk voor stuk “stempelschatten” uit de lopende catalogi.

Als je vragen hebt over de gebruikte Stampin’Up! producten mag je altijd contact met mij opnemen; ik help je graag verder!

Nog een hele fijne avond! Groetjes Elly

5 gedachten over “Augustus Hop Stempelschatten; Sketch”

  1. De sketch kun je prima terugvinden in het kaartje, hoor. Mooi gemaakt!

Reacties zijn gesloten.

Translate »