Augustus Actie!

Waarom geen thuispakket in augustus?

Nou dat is heel snel verteld! Ik ben druk met de voorbereidingen van het CreaSpektakel in Kampen. Daar mag ik een workshoptafel verzorgen ( yeah!) en daarbij krijg ik hulp van teamgenoot Miranda Wijmer-Westerhof. Supergaaf natuurlijk en daar maken we dan ook wat moois van. Daarnaast zitten we nog steeds vol in de verbouwing. En om bij deze twee een goed en mooi eind resultaat te krijgen gebruikt ik de tijd daar nu even voor. Omdat ik de pakketten dan  niet zo kan verzorgen als ik gewoon ben heb ik besloten om de thuispakketten een maandje niet te doen.  Maar natuurlijk heb ik daar iets op bedacht! 

Geen thuispakket in augustus maar wel een leuke extra aanbieding.

Bovenop alle gratis extra’s die je krijgt  bij bestellingen vanaf € 60,00 – sale a bration cadeautje dat je zelf uit mag zoeken en het bedankje bij iedere bestelling vanaf € 50,00 (deze maand is dat de Stampin’Pierce mat) doe ik er deze maand een schepje bovenop! 

Bestel je deze maand een van deze bundels via mij:

Dan ontvang je naast je gekozen bundel , het sale a bration cadeautje en de Stampin’pierce mat een papierpakketje passend bij de door jou bestelde bundel ( bestel je meerdere bundels dan ontvang je dus ook meerdere pakketjes)

in het papierpakketje

  • 6 x kaartbasis gekleurd kaartkarton
  • 6 x Designpapier 6×6″inch ( 15,2 x 15,2 cm) passend bij de bundel van jou keuze
  •  6 x witte mat 10 x 14 cm
  • 6 witte enveloppen

Zo kun je gelijk aan de slag met je nieuwe spulletjes!

En wil je iets anders bestellen; ook dan help ik je graag. Bestel je voor € 60,00 of meer dan mag je kiezen! Het onderstaande papierpakket of een van de bundelpakketjes! 

Papierpakket bij overige bestellingen vanaf € 60,00

  • 6 x kaartbasis gekleurd kaartkarton
  • 6 x Designpapier 6×6″inch ( 15,2 x 15,2 cm) Design a Dream 
  • 6 x witte mat 10 x 14 cm
  • 6 witte enveloppen

Wil je gaan bestellen?

Bestellen kan direct bij mij in de webshop. Bestel je in de webshop vergeet niet om de HOSTCODE – deze vind je in de zijbalk naast/onder dit bericht – te gebruiken. In de webshop betaal je altijd via een creditcard of via PayPal ( hier kun je een gratis account aanmaken)

Betaal je liever “gewoon” via een betaalverzoek dan kun je natuurlijk ook direct via mij bestellen; via ellyrijnvissu@gmail.com of via dit bestelformulier

Translate »