Als het niet gaat zoals je wilt….

Als het niet gaat zoals je wilt …dan moet het maar zoals het gaat. De afgelopen week veel plannen! En daar is veel van gedaan maar er ging ook het nodige mis! Technische probleempjes zorgden ervoor dat er van het opnemen van een filmpje niets kwam. Om het over de facebook live die ik vrijdagmiddag wilde maken maar helemaal niets meer te zeggen….daar ging een dikke streep doorheen want toen heb ik de hele middag op spoedeisende hulp doorgebracht na een valpartij aan het einde van de morgen. Ik heb mijn pols gebroken en zal de komende weken dus zeker minder laten zien van wat ik zelf heb gemaakt. 

Gelukkig konden we wel door met de spontane vakantie-plannen, nu alle campings in Nederland weer in aangepaste vorm open zijn hadden we besloten er nog twee weekjes uit te gaan, rust, even een andere omgeving en lekker eropuit met de fiets….dat laatste gaat helaas niet, die rust is min of meer verplicht maar het is voor mijn man wel heel fijn dat we er nu even klein huishouden hebben?! Het is wat het is en het komt wel weer goed. Ik zal de komende weken gewoon bereikbaar zijn en ook bestellingen en dergelijke kunnen gewoon door blijven gaan: daarvoor heb ik geen twee handen nodig?.

De kaart hierboven is een van de kaartjes die ik afgelopen week heb ik gemaakt voor een lieve vriendin en teamgenoot van mij. Ik heb stansen gebruikt uit verschillende series die ik heb. Klik op de foto voor de lijst met Stampin’Up! Materialen die ik hiervoor heb gebruikt.

En daarmee kom ik dan hier….wil jij ook met korting een mooie collectie met Stampin’Up! producten verzamelen? Dan zijn er tot het einde van deze maand twee geweldige aanbiedingen!

Aanbieding 1: Kom in mijn team en bestel een starterpakket! Je mag voor €. 175,00 producten naar keuze uitzoek en betaald daarvoor dan € 129,00. Deze maand komt daar nog een extra bundel naar keuze bij! Een prachtig aanbod dat zeker het overwegen waard is. Natuurlijk vertel ik je er graag meer over! Wil je er meer over lezen ga dan naar “ kom in mijn team”.of naar mijn      Stampin’Up! website

Aanbieding 2: Ook deze aanbieding is mooi. Plaats je nu een bestelling voor een bedrag vanaf € 275,00, dit kun je natuurlijk samen met anderen doen zodat jullie eerder aan dit bedrag komen, dan mag je naast de gebruikelijk 10% van het bestelde bedrag nog eens voor €27,50 extra aan producten uit de jaarcatalogus kiezen. Dat is dus voor minimaal € 54,00 Dat zou wel eens die gewenste bundel kunnen zijn of ieder een mooie stempel! De keuze is helemaal aan jou!. Voor meer informatie over bestellen en actie :

[ssba-buttons]

Translate »