Alles met Designpapier! Bloghop Positive Inkers juni

*Dear international readers, please use the translate button on the left side on the bottom to translate this message to your preferred language*

En dan is het 1 juni! De eerste van iedere maand is de dag dat ik meedoe aan de bloghop met de Positive Inkers. Dit is een groepje internationale demonstrators uit verschillende landen en wereld-delen die graag hun creataviteit met jullie delen! Deze keer zijn we maar met een paar demo’s maar dat maakt het niet minder leuk!

Het thema is deze keer designpapier! En daar hebben we genoeg van! Heel mooi papier ook. Ik ben aan de slag gegaan met het Expression in Ink Designpapier. Kleurrijk met een touch van goud!

Speciaal Papier voor een Speciale Kaart

Deze week zijn mijn zus en zwager 50 jaar getrouwd en door de grote C…. wordt dat nog steeds niet groot gevierd. Maar ongemerkt gaat het zeker niet voorbij! Naast alles wat er al gedaan is in het geheim heb ik deze speciale kaart voor hen gemaakt.

Drie panelen met tags voor foto’s

Aan de binnenzijde van de kaart zijn drie panelen met een pocket gemaakt waarbij in de pocket weer grote tag kaarten zijn geplaats waar later eventueel nog foto’s aan toegevoegd kunnen worden. Uiteraard staan er wat teksten bij en heb ik ook gestempeld want zonder stempel gaat het niet toch.

Speciale Enveloppe met Bellyband

Zo’n speciale kaart vraagt om een mooie enveloppe en die maakt je er dan gewoon bij. Gesloten met een bellyband en versier met mooie glimmende bloemen om er een extra feestelijk tintje aan te geven

Hop nog even verder

Ik vind het erg leuk dat je een bezoekje bracht aan mijn blog. Ook de andere deelnemers vinden het heel heel fijn als je even gaat kijken wat zij gemaakt hebben! Hieronder vind je lijst met deelnemers aan deze bloghop. Klik je op een van de namen om naar het volgende te gaan. Veel plezier en tot een volgende keer!

Elly Rijnvis – Nederland (hier ben je nu)

Maheswari Rajaguru

Kate Bold – UK

Jo Blackman – UK

Heel veel plezier met Hoppen! Tot later en nog een fijne dag vandaag! Groetjes Elly

2 gedachten over “Alles met Designpapier! Bloghop Positive Inkers juni”

  1. Gorgeous project Elly, the papers are truly stunning and I am sure they will treasure it x

  2. What a gorgous project Elly, your sister and brother in law will love it. A great way to show off these fabulous papers too!

Reacties zijn gesloten.

Translate »