Bloghop Positive Inkers april; afscheid van vijf kleuren…

*Dear international readers, please use the translate button on the left side on the bottom to translate this message to your preferred language*

1 April! Geen grap!We gaan weer hoppen met de Positive Inkers. Dit is een groep internationale demonstrators uit verschillende landen en wereld-delen die graag hun creataviteit met jullie delen!

Deze keer gaan we afscheid nemen van de In Colors 20219 – 2021. Deze kleuren gaan het assortiment verlaten als de nieuwe jaarcatalogus op 4 mei voor iedereen beschikbaar komt. Ik heb ze allemaal gebruikt en met allemaal een kaart gemaakt met de mooi Magnolia stempel- ook daar gaan we afscheid van nemen!

In Colors

Seaside Spray – Rococe Rose – Purple Posy – Terracotta Tile -Pretty Peacock dat zijn de vijf kleuren die we twee jaar terug met veel plezier mochten verwelkomen tijdens de eerste On Stage in Duitsland ( Düsseldorf). Ik weet nog dat ik toe helemaal weg was van het linnen lint dat erbij hoorde! Nog steeds vind ik dat prachtig! Ik heb het lint ook in de kaarten verwerkt. Zo nemen we afscheid van de hele range.

Vijf Kleuren – Vijf kaarten

Voor alle vijf de kaarten heb ik een basiskaart gesneden in een van de In Colors gesneden ( 14,5 x 21 cm – rillen op 10,5 cm)

Dan een mat van Basic White van 14 x 10 cm. Daarop heb ik ook de tekst en de blaadjes gestempeld met dezelfde kleur inkt als de basiskaart.

En voor deze kaart is een beetje “gesmokkeld”met de inktkleur….Misschien hebben jullie het ook wel gezien in de laatste jaarcatalogus dat daar niet vijf maar vier inktpads verkrijgbaar zijn van deze serie In- Colors. En dit is de kleur die ontbrak in de serie het mooie Purple Posy. Kaartkarton en lint zijn in Purple Posy en ik heb hier gestempeld met Highland Heather- door deze 1 keer af te stempelen kom je een heel eind in de richting van het Purple Posy!

Kaartje 4 in kleur 4: Terracotta Tile. De mooie Magnolia heb ik in dezelfde kleur gestempeld als de kleur van de mat van kaartkarton ( 9,5 cm x 10,5 cm) . Ik heb hierbij de Stamperatus gebruikt om zo de stempel meerdere keren te kunnen be-ïnkten voor een heldere afdruk. Deze mat het ik op de witte mat geplakt enom die twee matten heen tussen het kleurdeel en het witte deel heb ik het bijpassende scalloped linen ribbon gebruikt.

En dan de laatste kaart/kleur van het rijtje. Pretty Peacock. En op alle kaarten heb ik de gebruikt gemaakt van de stempelset “Goodmorning Magnolia”. Een van mijn all time favorieten! Deze mag voorlopig in mijn collectie blijven. Ook al gaat ze bij Stampin’Up! met pensioen; ik wil er straks na mijn vroegpensioen nog wel het een en ander mee gaan doen. Bovendien vind ik het script waarin deze “Thanks”is gemaakt ook heel mooi en bruikbaar. Een mooie maat ook voor op een label die je bij een cadeautje of bos bloemen doet!

Hop nog even verder

Ik vind het erg leuk dat je een bezoekje bracht aan mijn blog. Ook de andere deelnemers vinden het heel heel fijn als je even gaat kijken wat zij gemaakt hebben! Hieronder vind je lijst met deelnemers aan deze bloghop. Klik je op een van de namen om naar het volgende te gaan. Veel plezier en tot een volgende keer!

Maheswari Raja-Guru – Australië

Elly Rijnvis – Nederland (hier ben je nu)

Anne Marie Hile – USA

Jo Blackman – UK

Ik zeg veel plezier met hoppen! Tot later en nog een fijne dag vandaag! Groetjes Elly

Translate »