A Little More, Please! Stampin’Up!

A Little More, Please bundel

Ja het mag ook nog een beetje meer, zeker voor hen die al Stampin’Up spulletjes in huis hebben. En daar is deze mooie pre-order bundel voor samen gesteld. In deze A Little More, Please bundel vind je 2 stempelsets, de Love What You do en de Make a Difference. De eerste heb je in het bericht van gisteren ook al gezien. De tweede is een stempelset met verschillende lettertype’s, cijfers en een aantal leuke moderne zinnen en spreuken die heel bruikbaar zijn. Natuurlijk ook cardstock, Very Vanilla en Share what you Love cardstock pack. De mooie pearlized doilies, het Rich Razzleberry velvet ribbon en de pareltjes. Daarbij ook nog de Grapefruit Grove inktpad. En als gratis extra’s Very Vanilla enveloppen en de mooi Share What You Love Embelishment Kit. Die is zo leuk!

Deze bundel is vanaf vandaag 2 mei t/m 31 mei te bestellen. Als je hem wilt bestellen dan verzorg ik graag je bestelling! Stuur me even een mailtje en na betaling krijg je de bestelling thuisbezorgd door UPS. Bij bestellingen boven de € 50,00 hoef je geen verzendkosten te betalen dus die spaar je bij bestelling van deze bundel uit!

Stampin'Up! a little more, please

 

Gemaakte Kaarten

Ook met deze bundel, A Little More, Please! ben ik aan de slag gegaan om een paar leuke kaarten te maken. Dit keer met de verschillende kleurtjes en wat extra tools die ik ook in huis heb. En deze drie kaartjes heb gemaakt als voorbeeldjes voor het kaartenbuffet

Kaartje 1Stampin'Up! a little more, please

Voor dit kaartje heb ik een kaartbasis gesneden (14,5 cm x 21 cm, gerild en gevouwen op 10,5 cm) van Grapefruit Grove Cardstock, de mat van  Very Vanilla Cardstock heb ik ge-embossen met de     embossingfolder. Dan nogmaals een mat van Grapfruit Grove Cardstock. Daarop een Very Vanilla Cardstock die is gestempelt met stempels uit de Love What You Do stempels met Grapefruit Grove en Old Olive inkt. De tekst is gestempelt met de Make a Difference stempels.

Kaartje 2Stampin'Up! a little more, please

Dit kaartje heeft een kaartbasis van Very Vanilla Cardstock, een mat van Rich Razzleberry die is gestempelt met dezelfde kleur inkt. Een Pearlized Doilie, daarop een tag met Groetjes en pareltjes. De Bloemen zijn gestempelt in Old Olive en “ingekleurd” met een stempeltje uit dezelfde set met Rich Razzleberry.

Kaartje 3Stampin'Up! a little more, please

Ook voor dit kaartje zijn er weer stempels gebruikt uit de beide sets van de bundel, A Little More, Please. Deze kaart is gemat met Old Olive. Daarop 3 kleine vierkantjes die zijn gestempelt met Old Olive inkt. Onderop het kaartje een dubbele tag, in Old Olive en Very Vanilla.

Kaartenbuffet

Ook lekker aan de knutsel? Een paar kaartjes maken met deze mooie bundels…en er is nog meer! Kom dan morgen tussen 14.00-16.30 langs bij mij aan het Duifkruid 43, Swifterbant! Alles staat klaar om lekker aan de slag te gaan met mooie spullen. Je betaald alleen de kaarten die je maakt. € 2,– per stuk- en 3 kaarten voor  € 5,–!

Koffie en Thee staan klaar….dus kom gezellig even stempelen bij Elly!

Nog een fijne avond!

Translate »