Zomerse Fruitige Verjaardagkaarten; Facebookhop NL juli.

Vandaag is er weer een facebookhop. Deze keer met een groep Nederlandse Demonstratrices.En deze geen thema! Iedereen mocht gebruiken waar zij of hij zelf zin in had en ik heb deze keer gekozen voor zomers fruit. Heerlijk is dat in de zomer! Lekker vers fruit; ik ben er dol op! En toen ik de stempelsets zag die ik voor deze hop heb gebruikt kon ik dan ook niet kiezen. Ik heb ze allebei genomen. En gebruik ze ook allebei met heel veel plezier!

Verjaardagskaart met Aardbeitjes

Krijg jij nu ook trek? Ik heb het echt als ik met deze stempels bezig ben dat het water in mijn mond loopt….Ik ben dan ook gek op aarbeien!

Voor deze vrolijk gekleurde verjaardagskaart ben ik begonnen met een eenvoudige basic white basis van 14 x 10 cm. Daar heb ik met een Blending Brush een heel lichtgele achtergrond op gemaakt. Daarna heb ik de grote tak uit Sweet Strawberry stempelset gebruikt om een basis te stempelen. Voor de aardbeien, blaadjes en bloemen heb ik wat reststukjes basic white gebruikt om te stempelen. Daarna heb ik alles uitgeponst met de Strawberry Builder pons. Om alles goed verdeeld op de kaart te krijgen heb ik eerst nog een tekst uit de stempelset gebruikt en deze uitgestanst. Dimensionals eronder om zo aardbeien, bloemen en blaadjes te verdelenen vast te plakken. Soms wat verhoogd met glue-dots en soms direct op de basis. Als laatst nog wat bloemen erbij gestempeld en de teksttag opgeplakt. En zonder “bling” gaat het niet toch? Dus nog een paar ‘In Color Jewels’ als hartjes voor de bloemen gebruikt.

Sweet as a Peach

Zoete perzikken; het water loopt me in de mond. Een lekkere taart met perzikken is zeker niet verkeerd. Daar waar ik en “real life” liever aardbeien heb dan perzikken denk ik dat ik bij de bundels die ik gebruikt heb voor deze hop toch een lichte voorkeur heb voor de “Sweet as Peach”.Sssssst niet verder vertellen hoor……

Ook met de Sweet as Peach heb ik een verjaardagkaartje gemaakt en in de basis is de opbouw van de kaart bijna gelijk aan de vorige met wat kleine verschillen. Alle bloemen , perzikken en blaadjes zijn deze keer gestempeld en gestanst. De tekst is direct op de mat gestempeld en ik heb “gespetterd ” op de achtergrond. Ook hier heb ik weer In Color Jewels gebruikt aangevuld met de basic pearls die ik gekleurd heb met een Stampin’Blend. Leuk om te maken deze kaarten!

Zomerse Stempelworkshop

Ook lekker aan de slag met stempels en inkt? Deze kaarten kun je komende week komen maken tijdens een van de zomerse stempelworshop; dinsdagavond en donderdagmiddag is er nog plaats; de rest van de workshops zijn vol. Informatie en aanmeldformulier vindt je HIER

Daarnaast is het thuispakket voor juli “Sweet as a Peach” nog te bestellen tot/met aankomende zondag 18 juli. Vindt je de perzikken ook zo leuk? Dit is een pakket met designpapier en genoeg materiaal voor vijf kaarten en een cadeau-zakje; Meer informatie vindt je HIER.

Bestellen? Ik help je graag!

Op welke manier jij wilt gaan bestellen is aan jou! Als je in mijn webshop besteld vergeet de hostcode niet te gebruiken, deze vindt je naast dit blogbericht in de zijbalk. In de webshop kun je betalen via PayPal of een creditkaart. Hieronder vindt je een overzicht met alle gebruikte Stampin’Up! producten. Klik je op een van de afbeeldingen kom je direct in mijn webshop.

Product List

Naast de webshop is het ook mogelijk om direct bij mij te bestellen via e-mail of dit bestelformulier. Bestel je direct bij mij dan heb je de keuze om te betalen via een Tikkie of een betaalverzoek. Let op; kom je de bestelling niet bij mij thuis ophalen dan komen er nog wel verzendkosten bij!

Een hele fijne dag tot een volgende keer! Groetjes Elly

Translate »