3 Juni: start jaarcatalogus en juni acties!

Morgen is het zover! Dan beginnen we weer aan een nieuw Stampin’Up! hoofdstuk. Jullie kunnen bestellen uit de nieuwe jaarcatalogus en dat kan natuurlijk bij mij via het bestelformulier of e-mail maar ook via de geheel vernieuwde webshop! Neem er eens een kijkje het ziet er echt geweldig uit ( dit kan echt pas op 3 juni!?)

Stampin'Up! Natuurlijk voor Altijd

Heb jij ook zin om deze mooie producten te bestellen? En zou je dat willen doen met een flink voordeel? Dan heb ik leuk nieuws voor jou! Van 3 t/m 30 juni heeft Stampin’Up! een actie op het starterspakket!
Betaal € 129,- zoek voor € 175,- uit (nieuwe catalogus!!!!) en als EXTRA een GRATIS bundel naar keuze uit de nieuwe jaarcatalogus ( bijvoorbeeld de prachtige bundel “natuurlijk voor altijd”)
Kom gezellig meedoen in mijn team wordt ook lid van de gezellige Stampin’ Up! Familie! Neem voor meer informatie gerust contact op met mij.

En vanaf morgen mag je bellen of mailen om een afspraak te maken voor een make&take met de mooie nieuwe producten uit de catalogus. Daarnaast mag je ook een afspraak maken voor een stempelparty waar jij als gastvrouw deze maand naast de beloning van 10% bij een partyverkoop vanaf € 200,– nog eens € 27,50 daarbovenop te besteden krijgt als je een partyverkoop hebt van € 275,00 of meer! Dat is minimaal een beloning van € 55,00 te besteden aan mooie Stampin’Up! producten! Wil je hier meer over weten neem dan contact op met mij!

Of wil je eerst eens even snuffelen aan al die mooie nieuwe spullen? En je hebt nog geen catalogus en ook niemand die er een toestuurt? Dan kan je via dit formulier een cataloguspakket bij mij aanvragen en vind je deze binnenkort bij jou in de bus!

Ik ben er eind van de week weer met een blogbericht met nog veel meer info: Voor mij wacht er naast mijn Stampin’Up! Demoschap ook nog een andere deeltijdbaan en ook daar gaat tijd en energie in. Voor nu welterusten en tot snel! Elly

Translate »