Home-deco; Bloghop Stempelschatten september

Fijn dat je langskomt voor een nieuwe bloghop van StempelSchatten.
Via deze bloghop proberen wij jullie extra inspiratie te geven om jou! Dat doen we door met actuele stempels uit de jaarcatalogus aan de slag te gaan , die wij al een tijdje in onze verzameling hebben, maar die we éigenlijk niet zo vaak (meer) gebruiken. Onze bloghops zijn daarom een ware bron van ideeën met stempels die je misschien ook al even geleden hebt aangeschaft om deze weer eens uit de kast te pakken.

Maar ik ben deze keer een beetjes stout geweest…ik heb geen stempels gebruikt en ben met designpapier aan de slag gegaan. We hebben momenteel zoveel mooi ”knipbaar” designpapier in het assortiment en ik vond ook het thema lastig om er een stempelschat aan te koppelen. Geen stempelschat …maar ik hoop dat dat me vergeven wordt. Ik beloof hierbij dat er volgende maand gestempeld wordt en zeker met een van de schatten uit mijn kast!Het project op zicht vindt ikzelf best wel geslaagd dus zullen we snel even gaan kijken?

Homedeco

Om een hoekje te creeren voor de de vetplantjes die ik had liggen heb ik een leuke lijst genomen en het designpapier uit de Bloom where You’re Planted Suite . Voor in de lijst heb ik een soort van stilleven gemaakt door gebruik te maken van de verschillende dessins uit het designpapier, de Paper Latice heb ik op maat gemaakt en daar heb ik de planten voor gehangen en omheen verwerkt.

Om wat diepte te creeëren heb ik gebruik gemaakt van de passepartout die bij de fotolijst hoort en ook daar verschillende plant op geplaatst. Ook een van de muurplankjes komt over de passepartout heen . Alle planten, potten en ook de plankjes zijn uitgeknipt, uitgesneden en uitgestanst uit het Bloom where You’re Planted designpapier.

En Hoppen jullie nog even mee?

Ik vind het heel leuk dat je even de tijd hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn blog! Hop je ook nog even door naar een van mijn collega-demonstratrices die meedoen aan deze bloghop, je zal er bekende en onbekende stempelsets tegen gaan komen maar stuk voor stuk “stempelschatten” uit de lopende catalogi.

Als je vragen hebt over de gebruikte Stampin’Up! producten mag je altijd contact met mij opnemen; ik help je graag verder!

Nog een hele fijne avond! Groetjes Elly

2 gedachten over “Home-deco; Bloghop Stempelschatten september”

Reacties zijn gesloten.

Translate »